Nyílt edzés tartanak a Haladás kézilabdázói

• 2017. november 01., szerda •
Az őszi szünet után új edzéssel mutatkozik be a Haladás kézilabda csapata. November 6-án a gyerkőcök együtt edzhetnek az igazi szombathelyi játékosokkal. A szombathelyi sportélet nagy kedvencével, Császár Zsófiával is találkozhatnak a fiatalok.
Nyílt edzés tartanak a Haladás kézilabdázói

A HVSE vezetőségnek eltökélt célja, hogy minél nagyobb motivációt tudjanak adni az utánpótláskorú játékosoknak. Hosszú távú terveink között szerepel, hogy a jövőben saját nevelésű vas megyei játékosok töltsék meg élettel az új és modern Sportkomplexum kézilabdapályáit. Az „újraélesztés” után kézilabda szakosztályunk egyre több sikert könyvelhet el. A közös edzéssel újabb lehetőségek nyílnak meg a versenyzőink számára, hiszen a Haladás VSE egy nagy család, közös célokkal és tervekkel, legyen szó kézilabdásról, labdarúgóról vagy röplabdásról.

A közös edzés hétfőn 18 órakor kezdődik az U13-s korosztály lányaival. Az edzést Kovács László vezetőedző és Farkas Veronika közösen fogják megtartatni. Bárkinek szabadon ingyenesen megtekinthető és nagy szeretettel várunk minden kedves sportkedvelőt.
 

Időpont: 2017. 11. 06. 18:00
Helyszín: Brenner János Ált. Iskola és Gimnázium

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére