Egy riporter élete: kalandok és anekdoták

• 2023. október 17., kedd •
A Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központjának Boris Kálnoky, az MCC Média Iskola vezetője lesz a vendége október 25-én. Az újságíró szakmáról szóló előadásának címe "Egy riporter élete: kalandok és anekdoták".
Egy riporter élete: kalandok és anekdoták

„Az élet értelme után való örökös kutatásunk részeként egyben a szavakat is keressük, amelyekkel kifejezhetjük azt. Az újságírás ezen utazás egy kicsiny része.”

Az elmúlt 30 évben az újságíró szakma drasztikus változásokon ment keresztül: zavarba ejtően technikaivá vált. Folyamatosan alkalmazkodnia kell a digitális kor kihívásaihoz, ami a hagyományos média egzisztenciális válságát hozta magával, és új formátumokat szült. A kor újításai során ugyanakkor az alapok nem változtak. Történeteket kell mesélni és az igazságot kell keresni. Minden más megtanulható. A riporterek élete tele van meglepetésekkel és kalandokkal, de el kell viselnünk azt a rengeteg szenvedést és igazságtalanságot, amit a háborús övezetekben látnak. Arról, hogy az igazság keresése közben miféle kalandokat él át, Boris Kálnoky mesél, aki több mint harminc év újságírói karrier után vezeti ma az MCC Média Iskoláját.

Időpont: 2023. október 25. szerda, 17:00

Helyszín: szombathelyi MCC képzési központ, Szombathely, Petőfi Sándor u. 6. II. emelet

A rendezvény látogatása ingyenes, de létszámkorláttal valósul meg.
Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-szombathely-egy-riporter-elete

közösség

további frisss

lap tetejére