Mészöly szerint

Szita R. • 2015. október 17., szombat •
Igazi rangadót rendeznek ma este az Üllői úton. A tabellát utcahosszal vezető, mindeddig veretlen Ferencváros fogadja a második helyen álló Haladást. Mészöly Géza vezetőedző szerint a stabil védelem és a bátor támadójáték a Fradi ellen is eredményre vezethet.
Mészöly szerint

Salgótarjánban jutott a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé a Haladás. Ma este zöld-fehér rangadó lesz a Groupama Arénában.  

Hogyan teltek a Fradi elleni felkészülés napjai? 
Azt gondolom, hogy a szerdai győztes kupameccs nagyon jó felkészülést jelentett a Fradi elleni rangadóra. Büszkék lehetünk arra, hogy az első kört egy vereséggel éltük túl, igaz, hogy azt éppen a szombati ellenfelünktől szenvedtük el. Szerintem a ferencvárosiak nem vehetnek és nem is vesznek majd bennünket félvállról és igazi presztízscsatát láthat majd a kilátogató több ezres közönség és a televíziók képernyői előtt szurkolók. 

Szükség lesz mindenkire?
Igen, mindenféleképpen. Ugyanabban a felfogásban, bátorságban és szervezettségben akarunk játszani, mint tettük azt július óta. Az elmúlt napokban még maródi játékosokra is szükségünk lesz, bízom benne, hogy Predrag Bosnjak és Ugrai Roland is a tizennyolcas keret tagja lehet.

A két legjobb védelemmel rendelkező csap össze…
Valóban, a Fradi és a Haladás kapta a legkevesebb gólt eddig, ez pedig a két csapat stabilitását, jó védelmét dicséri. Azt se felejtsük el, hogy a két fantasztikus formában lévő kapus, Király Gábor és Dibusz Dénes is ,,farkasszemet nézhet majd”. 

Mikor lehet esélyünk?
Úgy érzékelem, hogy a Fradi pályáján is minden játékosom bizonyítani szeretné, hogy nem véletlenül állunk a 2. helyen. Szerintem nagyon erősek vagyunk mentálisan, mindenki ott akar lenni a Fradi elleni keretben, és ez nagy erőt ad mindenki számára.   

Pont vagy pontok?
A Fradi rendkívül erős, ha jó napot fognak ki, akkor nagyon nehéz lesz ellenük, de nekünk is vannak olyan játékosaink, akik egy-egy jó húzásukkal, megmozdulásukkal eldönthetik a meccset. Bátorságot és stabilitást várok. Az utolsó leheletünkig azért küzdünk majd, hogy pontot, pontokat raboljunk az Üllői útról. 

A frisss.hu megtudta, hogy Iszlai Bence még eltiltását tölti, Martinez visszatérése kérdéses, Popin pedig sérült. A meccset 20 óra 30 perctől ÉLŐben közvetítjük.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére