SZKKA: utolsó idegenbeli meccsét játssza a bajnok

hv • 2024. május 17., péntek •
Holnap este utolsó idegenbeli mérkőzésüket vívják Soroksáron az SZKKA kézilabdázói. A már bajnok szombathelyi gárda szeretné megőrizni 100%-os mérlegét, amire minden esélye meg is van.
SZKKA: utolsó idegenbeli meccsét játssza a bajnok

Az igazi sportembert soha sem kell motiválni, mert vérében kell, hogy legyen a győzni akarás. Igaz ez az SZKKA-s lányokra is, hiszen a már bebiztosított feljutás, majd a megszerzett bajnoki cím után is ugyanolyan elánnal és koncentrációval állnak bele a meccseikbe. Alighanem így lesz ez szombaton a Soroksári Sportcsarnokban is, ahol a Kispest ellen lépnek pályára. A hazaiakat még komolyan fenyegeti a kiesés réme, hiszen mindössze két ponttal előzik meg a már kieső helyen álló Gárdony-Pázmánd gárdáját.  A 14. helyen álló kispestiek ebben a szezonban 7-szer győztek, 3-szor döntetlenül végeztek és 18 vereséget szenvedtek el.

 Januárban, Szombathelyen 12 góllal, 41:29-re múlták felül Pődör Rebekáék Béki Nagy Bertalan csapatát. S, ha már a csapatkapitányt említjük, Beki az idén is ipari mennyiségben szállítja a gólokat. Az eddigi 207 találata sokat tett hozzá az SZKKA eddig lőtt 1005 góljához!
Summa summarum hatalmas meglepetés lenne, ha Vida Gergő lányai nem húznák be a meccset. A soroksári kiruccanás után pedig jöhet jövő héten az utolsó forduló, ahol majd együtt lehet ünnepelni az egész szezonban lelkes és kitartó szurkolótáborral.

Női kézilabda NBI.B
Május 18., szombat,18 óra
Budapest, Soroksári Sportcsarnok
Kispest NKK- SZKKA
Játékvezetők: Győr Á.- Hadas D.

közösség

további frisss

lap tetejére