Hajdúék perlik a jákfai szépséget - Vígh Diána is csalást emleget

Frisss • 2013. június 24., hétfő •
A koronát visszautasító jákfai Kocsis Korinna után Vígh Diána is megdöbbentette a közönséget kijelentéseivel, miszerint csalás volt A Szépségkirálynő verseny eredményhirdetése. A lányok perre számíthatnak.
Hajdúék perlik a jákfai szépséget - Vígh Diána is csalást emleget

Mint arról már korábban beszámoltunk a Vas megyei Kocsis Korinna a neki ítélt koronát nem volt hajlandó még csak a kezébe sem fogni a TV2 A Szépségkirálynő verseny eredményhirdetésén. Tatár Csilla többszöri győzködése sem hatotta meg a szépséget, de a rutinos műsorvezető a körülményekhez képest ügyesen kezelte a helyzetet. Korinna a facebookos posztjában azt írta, hogy mivel korábban a Miss Intercontinentalnál magasabban jegyzett Miss Earth Hungary címet már elnyerte, nem akarta megfosztani egy hasonló élménytől a pontszámban őt követő szépségkirálynő-jelölt versenytársát.

Közben egy másik szépség Vígh Diána is előállt valamivel facebook oldalán:  A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Mindenesetre hajrá Korinna, és gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott – állt a facebook-bejegyzésben.

"Nagy valószínűséggel mindkét lány ellen perek indulnak majd, hiszen a lányok megnyilvánulása alapján ezt már több zsűritag is kilátásba helyezte, és nem csak a cégünk, de a férjem hírnevét is megsértették érzésünk szerint" - mondta a Borsnak Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető-igazgatója.

A háború tehát tovább folytatódik, biztosítva ezzel a hírnevet minden résztvevő számára, kivéve talán a nyertes szépségeket, akik valószínűleg csak kapkodják koronás fejüket. A szépség pedig továbbra is szubjektív marad, bár úgy tűnik, ezt sokan vonakodnak elismerni.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére