Elképesztő fordulat, Dwayne Johnson is Orbán-követő lett

magyarnemzet.hu • 2024. április 08., hétfő •
Így múlik el a világ dicsősége.
Elképesztő fordulat, Dwayne Johnson is Orbán-követő lett

Amerika az idei elnökválasztás lázában ég. A Mandiner szúrta ki - és a magyarnemzet.hu is megírta -, hogy a népszerű Szikla a Fox Newsnak adott egy interjút, ahol az idei elnökválasztás fényében beszélt a politikáról is. A színész a legutóbbi választáson még a demokrata Bident támogatta, de ezek szerint rájött, hogy rossz lóra tett. 

Elégedett vagyok-e Amerika jelenlegi állapotával? Nos, a válaszom nem. Hiszem-e, hogy jobb lesz? Hiszek ebben. Optimista vagyok, és hiszek abban, hogy jobbá válhatunk

– mondta Johnson.

A világsztár úgy fogalmazott, hogy a politikába való belemerülés megosztottságot okozott, és kijelentette, hogy ezúttal nem fog nyilvánosan támogatni egy jelöltet sem.

Nem ő az egyetlen amerikai színész, akinek elege lett a demokrata vezetésből és Joe Bidenből. Húsvétkor James Woods fakadt ki a liberálisok politikájára. A Golden Globe-díjas, világhírű színész köztudottan republikánus, többször kiállt Donald Trump mellett és bírálta a demokrata vezetést. Most azonban nagyon kemény üzenetet küldött az X-en Bidennek és a baloldalnak:

Ez az aljas képmutató megtiltott minden Krisztusra való hivatkozást a legszentebb keresztény ünnepeken, ehelyett a transzvesztitákat tiszteli. Hogyan lehetséges, hogy a világ ennyire megőrült, és az őrült baloldal milliói egyszerűen vállat vonnak?

Korábban pedig a Híradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete cenzúrázni akarja a világhírű Star Trek-sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító  William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, és ő is az asztalra csapott: 

„Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?” – kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását. 

Úgy tűnik, lassan kezdenek megvilágosodni Amerikában is.

Borítókép: Dwayne Johnson amerikai színész (Fotó: MTI/EPA/Andrew Gombert)

közösség

további frisss

lap tetejére