Sebestyén Balázs is kifarolt a Sztárboxból, valamit azonban egy kissé benézett

index.hu • 2024. április 08., hétfő •
A rádióst tolta volna be maga helyett Majoros Péter Majka a Sztárbox 2024-es évadába, miután Molnár Áron kihívta egy meccsre. Sebestyén Balázs viszont szintén talált kifogást arra, hogy ne kelljen ringbe szállnia, bár az ő ajánlatával valami nem stimmel.
Sebestyén Balázs is kifarolt a Sztárboxból, valamit azonban egy kissé benézett

Úgy tűnik, Molnár Áron hiába szeretne 2024-ben is öklözni az RTL Sztárbox című műsorában, a tavalyi évad férfi középsúlyú bajnokával senki nem mer ringbe szállni. Ahogy korábban megírtuk, a színész vasárnap délután az Instagram-oldalán üzent a 2004-ben szintén bajnoki címet szerzett Majoros Péter Majkának, hogy a következő szezonban kihívná egy meccsre, a rapper azonban az elfoglaltságaira hivatkozva továbbpasszolta a lehetőséget Sebestyén Balázsnak - írja cikkében az index.hu. Az erre vonatkozó bejegyzésében úgy fogalmazott:

Ha akarod, viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged!

Sebestyén Balázshoz el is ért az üzenet, a rádiós azonban szintén elutasította a lehetőséget, az egészségügyi állapotára hivatkozva. 

Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a hétvégén, mert elestem a bicómmal!

– viccelődött a rádiós, Majkához hasonlóan egy újabb nevet bedobva a körbe.

„Ha akarod rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged...”

A labda tehát most Ráskó Eszternél van, akinek igazából még kifogásokat sem kell keresnie, ha nem akar kiállni Molnár Áronnal, hiszen férfimezőnybe hölgyként elég nehezen kerülhetne be.

Kép: index.hu

 

közösség

további frisss

lap tetejére