Arnold Schwarzenegger hetvenhat évesen nem akármilyen edzőtársat talált

magyarnemzet.hu • 2024. március 18., hétfő •
Mikor 14 Mr. Olympia besétál az ArnoldSports-ba... – ezzel a szöveggel tett közzé közösségi oldalán egy videót Arnold Schwarzenegger.
Arnold Schwarzenegger hetvenhat évesen nem akármilyen edzőtársat talált

A felvétel tanúsága szerint a 76 esztendős testépítő legenda megtalálta tökéletes edzőtársát, ugyanis nem mással, mint Phil Heath-szel próbálta ki a gépeket - számolt be róla a magyarnemzet.hu. Arnold Schwarzenegger és Phil Heath minden idők legsikeresebb testépítői közé tartoznak,

mindketten fejenként hétszer győztek a legrangosabb versenyként számon tartott Mr. Olympián.

Ezt a teljesítményt csak Ronnie Coleman és Lee Haney múlták felül nyolc-nyolc győzelemmel.

Mint arra a Men's Health is emlékeztetett, a két sportoló a színpadon sosem nézett szembe egymással. Arnold Schwarzenegger 1970 és 1975 között zsebelte be győzelmeit, majd az utolsót 1980-ban, miközben Phil Heath 1979-ben született. A most 44 esztendős amerikai testépítő viszont 2011 és 2017 között jutott a legmagasabbra, utoljára 2020-ban indult, akkor harmadik helyen végzett.

Ettől függetlenül a videó alapján jól érezték magukat és még mindig remek formában vannak.

Phil Heath Instagram-fiókja szerint egyébként már 2023 nyarán is edzettek együtt. Akkor a sportoló elárulta, Arnold Schwarzenegger minden nap edz, és továbbra is prioritás számára egészségének és fizikumának megőrzése. 

Az „osztrák tölgy” egyébként a nevét viselő, Birminghamban rendezett Arnold Sport Festival UK nevű nagyszabású testépítő fesztiválon vett részt. 

Borítókép: Arnold Schwarzenegger és Phil Heath közös edzése (Forrás: Facebook/Arnold Sport Festival UK)

közösség

további frisss

lap tetejére