90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

• 2024. március 31., vasárnap •
Hajnalig bulizott az énekes PSG Oglival Budapest egyik legfelkapottabb szórakozóhelyén. Gáspár Laci és a Kőgazdag influenszer azt ünnepelték, hogy a sztárapuka újabb csúcsverdára tett szert.
90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

Kétség kívül Gáspár Laci hazánk egyik legkeresettebb előadója, rengeteg helyre hívják koncertezni. Így volt ez az elmúlt 19 évben is, amióta felfedezték tehetségét a hamarosan újra műsorra kerülő Megasztárban.

Az előadó a fellépésekkel és a televíziós munkáival megkeresett pénzt igyekszik befektetni értékálló dolgokba, annak tekinti a tavaly megvásárolt luxusházát is, amit a legminőségibb dolgokkal rendeztek be feleségével. 

Tequilával ünnepelte új kocsiját Gáspár Laci

Az énekes novemberben büszkén mutatta meg 340 ezres követőtáborának az elkészült vidéki álomotthonát, amit ketten rendeztek be gyönyörű feleségével, Szilágyi Sylviával. Persze nem kell gondolni, hogy korábbi lakásuk nem lett volna nagyon szép, de második gyermekük, Miran érkezése miatt is nagyobb házat kerestek. Miután megtalálták, azonnal neki is kezdtek a felújításába, berendezésébe, nem sajnálták a pénzt, mindenből a nekik legjobban tetszőt vásárolták meg.

Mert ahogy Gáspár Laci után fogalmazott: olyan otthont szerettek volna, ahol minden olyan, amilyet megálmodtak.

És így is lett, felesége és az előadó is büszkén mutatták meg a végeredményt, amihez Laci annyit írt: 

Mindenem ez a ház. A családomnak csináltam és mindent ebbe ruháztam be. Jó, van egy zsigulim is

Persze a zsigulit viccből írhatta, mert már akkor is egy igazi fenevaddal közlekedett, ami egy Lamborghini Huracan volt. Most pedig lecserélte egy ugyanilyenre, csak a legújabb modellre, aminek ára: 90 millió forint… - írta a ripost.hu.

Az előadónak lehet, hogy a Kőgazdag fiatalokból megismert, roppant népszerű influenszer, PSG Ogli segített a vásárlásnál, mindenesetre a TV2 fiatal sztárjával hajnalig ünnepelték a sikeres vételt a képek szerint sok-sok tequilával az egyik legnépszerűbb szórakozóhelyen.

Képek: Instagram

közösség

további frisss

lap tetejére