Csertői állásába került a Hali elleni döntetlen

• 2012. március 05., hétfő •
Csertői Aurél vezetőedzővel szerződést bontott az élvonalbeli Győri ETO labdarúgócsapata. A győriek rosszul kezdték a tavaszi szezont, előbb, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén 5–1-es vereséget szenvedtek a Videotontól Székesfehérváron, ami szinte a kieséssel egyenértékű, míg vasárnap Szombathelyen a Haladás vendégeként játszottak 1–1-es döntetlent olyan mérkőzésen, amelyen a házigazdák közelebb álltak a győzelemhez. Sajtóhírek szerint utódja épp elődje, Pintér Attila lehet.
Csertői állásába került a Hali elleni döntetlen

 fotó: www.fourfourtwo.hu

A klub hivatalos oldala az alábbi közleményt adta ki:  Győri ETO FC Kft. és Csertői Aurél vezetőedző a mai napon közös megegyezéssel megszüntették a közöttük 2013.06.30-ig hatályos szerződést. A klub vezetése az idei szezonra a bajnoki cím megszerzését és a Magyar Kupa elhódítását tűzte ki célul. Mint ismeretes nemrégiben a Magyar Kupában Székesfehérváron súlyos vereséget szenvedett az együttes, amely a szombathelyi döntetlenjével immár hatpontos hátrányba került a bajnokság listavezetőjével, a Debrecennel szemben. Az ETO labdarúgócsapatának vezetése ezúton is megköszöni Csertői Aurél 1 éves munkáját, és sok sikert kíván az elkövetkező időszakra.

A klub kedden 11.00 órakor – az ETO VIP termében - sajtótájékoztató keretén belül mutatja be az új vezetőedzőt.

Csertői Aurél pályafutása:

A 46 éves tréner, győri születésű,  játékosként is kötődik ETO-hoz, amelyben később edzőként is munkát talált. Előbb utánpótlásvonalon, majd 2003-ban a felnőtteknél. Átütő sikereket  ért el: dolgozott Siófokon, Fehérváron, Sopronban, Szombathelyen és Kecskeméten, mielőtt visszatalált volna Győrbe. Munkásságát időközben az Év edzője díjjal ismerték el, kétszeres bajnoki bronzérmes (2006, Fehérvár és 2009, Haladás), és Magyar Kupa-győztes (2006, Fehérvár).

közösség

további frisss

lap tetejére