Piros feketék rangadója búcsúztatóval Körmenden

• 2011. december 21., szerda •
A Szolnoki Olaj csapatát fogadja szerdán 18 órától a Szentély Arénában a Körmend élvonalbeli férfi kosárlabda együttese. A találkozó előtt búcsúzik el a csapat két olyan játékostól, akik sokat tettek a Klubért.
 
 
A tabellán éllovas körmendi kosarasok ma 18 órától a negyedik Szolnok csapatát fogadják a Szentély Arénában. Sabáli Balázs együttese a Falco, és idegenben a Kecskemét elleni győzelem után természtesen nem szeretne rontani a 10:1 es statisztikán, és győzelemmel ajándékozná meg  szép számú szurkolótáborát  Karácsony előtt. A Szolnok mutatója 8:3, az előző fordulóban a Paks vette el az Olaj hazai veretlenségét. Ugyanakkor a két válogatott kosarassal, Báder Mártonnal és Horváth Ákossal a napokban hosszabbított két éves szerződést a klub, így akad jó hír is a Szolnok háza tájáról.
 
A Körmendi Kosárlabda csapat közleménye szerint a szerdai találkozón szeretnék elbúcsúztatni két olyan játékosukat, akik sokat tettek a klubért. A rangadó alkalmával szeretnék megköszönni Vavra Péternek és Érsek Istvánnak mindazt, amit játékosként a Körmendért tettek. Vavra Péternek sajnos egészségügyi okok miatt idő előtt kellett abbahagynia játékos pályafutását, Érsek István viszont ma is a klubért dolgozik, az utánpótlás nevelés szakmai irányítójaként.
 
Jogosan merül fel a kérdés mindenkiben, hogy mi a helyzet Trummer Rudolf búcsúztatásával. A klub több idei rangadót (Paks, Falco, Szolnok) is felajánlott egykori játékosának, amelyeket ő egyelőre nem fogadott el. A klub vezetése a méltó búcsúztatás lehetőségeként a február 18-án – remélhetőleg országos televízió kamerái előtt rendezendő – Körmend – Albacomp találkozót kínálta fel. A döntés Trummer kezében van.

Zsebe ferenc ügyvezető a közleményben úgy fogalmaz: "Reméljük, hogy ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a klub az őt és kosárlabdázó múltját megillető módon zárja le játékos karrierjét."

 

közösség

további frisss

lap tetejére