Magyar-osztrák után: így látták a szombathelyiek

SzR-nso.hu - Fotó: magyaridok.hu és mno.hu • 2016. június 16., csütörtök •
A válogatottsági-, és EB korrekorder Király Gábor és a Lengyelországban légióskodó Guzmics Richárd is jól szerepelt kedd este az osztrákok ellen.
Magyar-osztrák után: így látták a szombathelyiek

Sokak számára még mindig hihetetlen, pedig fantasztikus rajtot vett a magyar válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon. Erről honlapunk ITT tudósított. A kapuban megint hibátlan teljesítményt nyújtott és kiválóan irányította a védelmet a Haladás hálóőre, a védelem másik oszlopa pedig egy-két apró hibától eltekintve magabiztosan hiúsította meg az osztrákok támadásait. Az osztrákok elleni meccs utáni nyilatkozataikból idézünk.    


Borzasztó kemény felkészülés van mögöttünk, sokszor voltunk nehéz helyzetben fizikailag és pszichikailag is, de mindig hittünk abban, hogy a munka kifizetődik. Ez ezen a mérkőzésen megtörtént, a srácok fantasztikusan teljesítettek – nyilatkozta a rekordot döntő Király Gábor, aki Alaba első perces lövéséről még elmondta, hogy nagyon jól helyezett lövés volt, és szerencse volt, hogy kifelé pattant, de hát ilyen a foci. 

Az ugyancsak szombathelyi születésű Guzmics Richárd szerint fantasztikus este volt a keddi.

Még fel sem fogtuk, mi történt. Itt vagyunk az Eb-n, és megnyertük az első mérkőzésünket. Voltak hibáink, de a csapat küzdött, hajtott, odatettük magunkat – fogalmazott a védő. 

A második gólunkat szerző. sárvári születésű Stieber Zoltán pedig egyenesen pályafutása legszebb találatának nevezte a 87. percben elért gólt.

Közben mindhárom vasi származású válogatott már megkezdte a felkészülést a szombati, izlandiak elleni meccsre. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére