Király, Guzmics és Stieber is kitett magáért

SzR-nso.hu - Fotó_ offforever.blog.hu • 2016. június 19., vasárnap •
A magyar válogatott egy ponttal, a szurkolók pedig egy csodálatos élménnyel gazdagodtak szombat este. Az izlandiak elleni döntetlenből a vasi különítmény, Király Gábor, Guzmics Richárd és Stieber Zoltán is kivette a részét.
Király, Guzmics és Stieber is kitett magáért

Nagy lelkesedéssel, nagy koncentrációval játszottunk, a legvégén a szabadrúgást megúsztuk. A sorfal tagjaitól azt kértem, hogy ne ugorjanak fel, aztán Guzmics Ricsi blokkolt és szöglet lett belőle, illetve arra már nem is volt idő. A szünet utáni fegyelmezett, koncentrált játékunk góllá érett. Azt éreztem, hogy elfáradtunk, de a szívünk vitt bennünket előre, egy pontot mindenképpen megérdemeltünk – ezt a meccs után az M4 helyszínen tartózkodó riporterének nyilatkozta Király Gábor, aki egy bravúros labdakidobással is felhívta a fél világ figyelmét magára. 

 

Guzmics Richárd most is végig a pályán szerepelt és magabiztosan focizott, az ellenfelet több alkalommal is megelőzte, de arra is volt energiája, hogy egy alkalommal úgy előretörjön, hogy csak egy sárga lapos figyelmeztetést érő szabálytalansággal tudták megakadályozni, hogy a 16-oson belülre törjön. 
Nagy ünneplés nem volt a tegnapi meccs után, csak annyi, hogy a szurkolókkal fényképezkedtünk a mérkőzés után. Hátrányból kellett felállnunk, így ez a döntetlen győzelemmel ért fel – nyilatkozta Guzmics Richárd a vasárnapi sajtótájékoztatón.

Az osztrákok elleni egyik gólszerzőnk, Stieber Zoltán kezdőként kapott szerepet és 66 percet játszott. Sajnos ez alkalommal a robosztus izlandi védők ellen nem tudott maradandó alkotni, de ő is nagyot küzdött és mindent megtett a sikerért.  

Emlékeztetőül:
LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG
F-CSOPORT, 2. FORDULÓ
IZLAND–MAGYARORSZÁG 1–1 (1–0)

Marseille, Stade Vélodrome, 60 842 néző. Vezette: Karaszjov (orosz)
IZLAND: Halldórsson – Saevarsson, R. Sigurdsson, Árnason, Skúlason – Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson (Hallfredsson, 67.), B. Bjarnason –  Sigthórsson (Gudjohnsen, 84.), Bödvarsson (Finnbogason, 69.). Szövetségi kapitány: Lars Lagerbäck és Heimir Hallgrímsson
MAGYARORSZÁG: Király – Lang, Guzmics, Juhász (Szalai, 85.), Kádár – Gera Z. – Dzsudzsák, Nagy Á., Kleinheisler, Stieber Z. (Nikolics, 67.) – Priskin (Böde, 67.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck
Gólszerző: G. Sigurdsson (40. – 11-esből), ill. Saevarsson (88. – öngól)

A mieink legközelebb szerda este lépnek pályára, akkor a Cristiano Ronaldo vezette portugálok lesznek az ellenfelek. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére