Minden negyedik EPCOS munkatárs több mint 10 éve a csapatban

• 2018. május 24., csütörtök •
A TDK az a vállalat, ahol díjazzák a hűséget. Az idén 18. alkalommal megrendezett törzsgárda díjátadón a TDK összesen 128 munkatársa vehette át a 10 / 15 / 20 éve a csapathoz tartozó törzsgárda tagoknak járó elismerést és jutalmat.
Minden negyedik EPCOS munkatárs több mint 10 éve a csapatban

„Büszkék vagyunk arra, hogy 2700 kollégánk közül ma már minden negyedik TDK munkatárs 10 vagy több éve dolgozik velünk. Köszönjük a hűségeteket!” – fogalmazott Takács Balázs, az EPCOS ügyvezető igazgatója a díjátadón.
A vállalatnál közel két évtizedes hagyomány már, hogy az EPCOS-hoz éveken, évtizedeken át hűséges munkatársakat ünnepelik és díjazzák. Az eseménynek évről-évre nagyobb jelentősége van, hiszen nagy részben a vállalat gerincét alkotó kollégák hosszú időn át megszerzett tapasztalata és tudása a folyamatos fejlődés alapja – emelte ki az ügyvezető igazgató. Az elmúlt időszakban az EPCOS sok új kollégával bővült, akiknek a beilleszkedésében, betanításában, segítésében a törzsgárda tagoknak is kulcsszerepük van, segítő, támogató hozzáállásukat Takács Balázs külön megköszönte az eseményen. Hozzátette, a törzsgárda tagok munkája, visszajelzései, véleménye rengeteget segít abban, hogy az EPCOS olyan munkahely legyen, ahol jó dolgozni, amelyre a munkatársak büszkék lehetnek. Ahogy abban is nagy részük van, hogy az EPCOS ma a Megbízható Munkaadó címet viselheti.

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére