Az év legjobb munkatársait díjazta a TDK

frisss • 2019. március 08., péntek •
Idén is átadták a TDK Oscart, azaz az elmúlt év legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó TDK munkatársaknak járó Év Dolgozója díjakat.
Az év legjobb munkatársait díjazta a TDK

Idén összesen 148 Hónap Dolgozójának megválasztott kolléga közül került ki az a 12 fő, akik átvehették a vállalat legjobbjainak járó elismeréseket. A TDK-nál már másfél évtizedes hagyománya van annak, hogy évről-évre díjazzák a legkiemelkedőbb, az elmúlt évben példaértékű teljesítményt nyújtó munkatársakat. A legjobbak nem csupán elismerésben, de nagy értékű utazási utalványban is részesültek.

Bár az Év Dolgozója Díj a példaértékű egyéni teljesítményekről szól, a TDK az elismeréssel a vállalat igazi hőseit díjazza. Azokat a munkatársakat, akik csapatjátékosként bizonyítottak az elmúlt évben. Akik kiemelkedő képességeikkel nem várt problémákat oldottak meg, és azokat, akik tudásukkal, tapasztalatukkal, elhivatottságukkal nem csak lelkesítettek egy kisebb-nagyobb csapatot, de segítettek az újonnan érkezőknek a beilleszkedésben is. Akik elfogadásukkal, nyitottságukkal, odafigyelésükkel, céltudatosságukkal, szorgalmukkal és a munkához való hozzáállásukkal példát mutattak mindannyiunknak” – fogalmazott Takács Balázs, a TDK Hungary Compontents Kft. ügyvezető igazgatója a rendezvényen.

Segít munkatársainak. Munkájára igényes. Alapos. Figyelmesen dolgozik. Sok feladatot vállal magára. Csapatjátékos. Lelkiismeretes. Minden helyzetben igyekszik megtalálni a megoldást. Rátermett. Szorgalmas. Nagyon jó kapcsolatot ápol munkatársaival. Első ránézésre mind-mind olyan tulajdonságok, amelyeket természetesnek gondolnánk egy munkahelyen, mégis, tegyük a szívünkre a kezünket, mindannyian arra vágyunk, hogy ilyen kollégákkal dolgozzunk együtt, mert bár alapvetőnek tűnnek a felsorolt jellemzők, mégsem általánosak minden munkahelyen. A TDK most legjobbnak megválasztott munkatársai sok más példaértékű teljesítmény mellett ezekkel az alaptulajdonságokkal vívták ki kollégáik elismerését és az Év Dolgozója címet.

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére