TDK: negyedszázada Szombathelyen

Szponzorált tartalom • 2019. június 07., péntek •
A legrégebbi kolléga 49 éve dolgozik az idén 25 éves évfordulóját ünneplő szombathelyi TDK-nál. Többek között ez is kiderült a TDK Hungary Components Kft. Törzsgárda Díjátadóján, amelyen a vállalat leghűségesebb munkatársait ünnepelték.
TDK: negyedszázada Szombathelyen

 

Összesen 212 TDK munkatárs vehette át kitartása, lojalitása és munkája jutalmaként a TDK Törzsgárda tagoknak járó elismeréseket a héten. Közülük külön díjazásban részesült az a 29 kolléga, akik az épp idén negyedszázada indult „új TDK időszámítás” kezdetétől, sőt, többségük már azt megelőzően, a TDK elődcégeinél részt vállaltak a vállalat életében, kitartottak jóban-rosszban. Érdekesség, hogy a 29 díjazott közül csupán egy olyan van, aki éppen 25 éve dolgozik a TDK-nál, rajta kívül mindenki még negyedszázadnál is hosszabb ideje.

 

Takács Balázs, a TDK Hungary Components Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte: ők alkotják a vállalat gerincét, hiszen ők azok, akik a TDK indulásakor betanították az újonnan érkezőket, akik biztosították a folyamatosságot, és akik azóta is rengeteget tesznek azért, hogy a TDK csapat egy befogadó, jó hangulatú közösség legyen.

A TDK-nál hosszú évek óta hagyomány, hogy évről-évre köszöntik a kerek évfordulókat betöltő kollégákat, és megköszönik a hűségüket, kitartásukat. Az ügyvezető igazgató kiemelte, hogy nagyon büszke arra, hogy ilyen sokan vannak már, akik több mint 10 éve dolgoznak a vállalatnál. Az idén köszöntött 212 törzsgárda tag közül a 25 éves évfordulósokon kívül idén 39-en ünnepelték a 20 éves, 60-an 15 éves, 84-en pedig 10 éves jubileumot.

 

Takács Balázs hozzátette: a vállalat 25 évvel ezelőtt úgy indult Szombathelyen, hogy egy országba egyetlen terméktípust gyártott. Az elmúlt negyedszázadban a most ünnepelt kollégákkal együtt elérték, hogy az árbevétel a 25 évvel ezelőttihez képest 25-szörösére nőtt. A TDK ma több mint 60 országba szállít, mintegy 10 ezer féle terméket gyárt.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére