TDK Családi Nap leendő munkatársaknak is

szponzorált tartalom • 2018. szeptember 27., csütörtök •
Új programhelyszínnel, a Japán Sátorral, a Groovehouse-zal, a Honeybeasttel, dodgemmel, 5D kapszulával, környezetvédelmi sátorral és az ország egyik legvagányabb gyerekzenekarával, az Iszkirivel tarolt idén a TDK Családi Nap.
TDK Családi Nap leendő munkatársaknak is

A vállalat legnagyobb éves rendezvényén a 2700 kollégán és családtagjaikon kívül sokan vettek részt olyanok, akik érdeklődnek a vállalatnál folyó munka iránt. Ha Te szeretnél bekerülni ebbe a csapatba, olvass tovább. Idén Groovehouse és Honeybeast koncertre bulizhattak a TDK Családi Nap résztvevői, a gyerek közönségnek pedig az ország egyik legvagányabb gyerekzenekara, az Iszkiri hozta el többek között a Zűrgombócok és a Mamut című számait. Mivel a zenekar alapító tagjai maguk is többgyermekes apukák és pedagógusok, így nagyon könnyen megtalálták a közös hangot a TDK Családi Nap közönségével is.

A színpadi programok mellett persze a rendezvény más népszerű programelemei sem maradhattak el. A munkatársak minden évben nagyon készülnek a főzőversenyre, volt dodgem, ez az egyik legnagyobb kedvenc, és elmaradhatatlan a tombola is, nagy értékű ajándékokkal.

A vezetett üzemi túrákon leendő kollégák is részt vehettek

A vezetett üzemlátogatásokba bárki becsatlakozhatott, akit érdekel a TDK-nál folyó munka. Bár a rendezvény elsősorban a kollégáknak és családtagjaiknak szólt, aki szívesen dolgozna Szombathely egyik legnagyobb munkahelyén, a TDK-nál, természetesen azt is szeretettel látták a rendezvényre és az üzemlátogatásra is.

Ki tud többet Japánról és a TDK-ról?

Újdonság volt idén, hogy a résztvevők szelfigéppel, vicces kellékekkel fényképezkedhettek, és a program egy új helyszínnel is bővült. A Japán Sátor célja részben az volt, hogy a munkatársak személyes élményeket szerezhessenek a japán kultúrából, gasztronómiából, és egy kicsit jobban megismerjék a programon keresztül a TDK-t is. Volt kimonópróba, sőt kimonóban fényképezkedés is, zöldtea kóstoló, sushi készítés, origami hajtogatás, harcművészeti bemutató, és persze sok érdekesség Japánról és a TDK-ról is. Szintén újdonság volt, hogy a Rádió1 szerencsekerékkel és értékes fődíjjal érkezett a rendezvényre.

Hogyan jelentkezz a csapatba?

Ha a fényképek és a hangulat alapján Te is szívesen dolgoznál a TDK csapatában, jelentkezz:

A jelentkezésedet töltsd fel az EPCOS Karrier Központba a www.csabautca30.hu oldalon.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére