Szombathelyen a ZTE

sd • 2021. január 13., szerda •
Szomszédvári kosárlabda rangadó szurkolók nélkül - ez az, amit sosem lehetne megszokni. De ha az Arénában nem is, a televízió előtt ülve figyelemmel kísérhetik a szimpatizánsok a derbit az M4 Sport jóvoltából.
Szombathelyen a ZTE

Hol van már a tavalyi hó, a Sopron és a Szolnok elleni mingások! Újra ráállt a győzelmek útjára a Falco együttese, Váradiék legutóbb például az idei szezonban jól teljesítő Szegedet verték idegenben. A ZTE ezzel szemben eléggé hullámzó teljesítményt nyújt, aminek következtében edzőcserére is sor került, Ante Nazor helyét ideiglenesen Heinrich Róbert vette át, majd az olasz Luca Bechi jelentette a végleges megoldást. A felek december elején találkoztak már, akkor a Falco 90:64-re gyűrte a ZTE-t.    

Az utóbbi hetek meglehetősen mozgalmasra sikerültek a szombathelyieknél. Barac és Keller érkezett - előbbi már bemutatkozott sárga-feketében, utóbbi most debütál - míg Dearcy távozott. A ZTE sajátossága, hogy képes nagy bravúrokra - mint legutóbb például a Szolnok ellen - de képes nyerhetőnek vélt meccseket is kiengedni a kezéből. Éppen ezért Okorn mester kellő koncentrációt és fegyelmezettséget vár övéitől, mert, ha a zalaiak elkapják a fonalat, bármelyik csapatra komoly veszélyt jelenthetnek.  

A találkozót 20 órától élőben közvetíti az M4 Sport.  


fotó: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére