Ma a szerelmes Vízöntők napja van (máj. 12.)

Seprenyi Fanni • 2017. május 12., péntek •
Pénteki horoszkóp.
Ma a szerelmes Vízöntők napja van (máj. 12.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Boldogságra fel! Csodálatos dolgok lépnek az életébe! Zárjon ki minden negatívot! Nagyon jó irányba halad, ne engedje, hogy lehúzzák a rezgésszintjét!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Fejezze be az aggódást, de most azonnal! Nem vesztett el semmit, ne gyászolja azt, ami soha nem is volt! Anyagi előrelépés várható ma, ha feláll a kényelmes fotelből és utánajár!

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Pozitív energiák támogatják a mai fejlődését! Minden kudarc a fejlődését szolgálja, ne féljen egy percig sem! Ön erősebb, mint gondolná, hagyja felébredni az Önben szunnyadó Óriást!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Mondták már Önnek, milyen gyönyörű? És ha nem érzi magát annak, tudja, hogy a lelkében kell kezdeni a szépülést?! Ma kivirágzik a lelke, ünneplőbe öltözik a szíve! Maratoni boldogságúszas indul!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 30.

Kedves Oroszlán! Ön nem nagyképű! Ezt a kisemberek mondják Önnek, akik félnek nagyot álmodni! Ne hallgasson a negatív emberekre! Ne engedje, hogy mocskos lábbal végig gázoljanak az elméjén! Ön nagyszerű!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Az éremnek két oldala van! Különösen az Önének! A jót ötször fogja vissza kapni, a rosszat háromszor! Ma engedelmeskedjen családtagjai kérésének, megtérül!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne lazsáljon, nyomassa a munkát teljes gőzzel, ha pihenni szeretne később! Húzzon bele, használja ki az időjárás adottságait, végre tisztán tud gondolkodni, nem záptojás a melegtől!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma megfontoltsága óriási előre lépéshez fogja segíteni! Megoldódik egy régi problémája! A kételyek eloszlanak, felszabadul és fellélegezhet!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma nagyon tüzes! Hívja szépen fel azt az embert, akit elhanyagolt mostanában! Fejezze ki a szeretetét és tiszteletét iránta! Csodálatos élményben lehet része, ha elengedi az egóját!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Készüljön fel, hogy ma kinyílik a Hello-láda! Öltözzön fel csinosan, legyen szép és kedves, hátha találkozik valakivel, akit utál! Mosolyogjon nagyokat!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Valljon ma szerelmet! Ha másnak nem, akkor Önmagának! Mutassa ki szeretetét! Az nagyon jó lesz Önnek! Szeressem ma nagyon jól! Boldog lesz!

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Aki ma Önnel találkozik annak bejött az élet! Ön egy Ajándék a világnak, különösen ma! Az égi kasszából ma óriási összeg indult el Ön felé, mondja szépen nap közben: "Szeretem magam, szeretem magam!"

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére