Osztrák-magyar után: Cucu nem lepődött meg azon, hogy még gólt sem kaptunk

SzR - Fotó: eb2016.24.hu • 2016. június 17., péntek •
A Haladás csapatkapitánya szerint előnyünkre szolgálhat, hogy a portugálok, az izlandiak és az osztrákok is győzelmi kényszer alatt játszanak és már csak kiélezett meccseik lesznek.
Osztrák-magyar után: Cucu nem lepődött meg azon, hogy még gólt sem kaptunk

Eddig azt kaptam, amire számítottam, hiszen már egy ideje jól látható, hogy nincsenek nagy különbségek csapatok között, egyre kiegyensúlyozottabb a mezőny. Teljesen mindegy, hogy esélyes-e valaki vagy nem, minden meccsen nagyon meg kell küzdeni a pontért, illetve a pontokért. Kiváló példa erre a francia csapat eddigi teljesítménye, hiszen a galloknak eddig mindkét találkozója az utolsó percekben dőlt csak el. Senkit nem lehet agyonverni, senkit nem lehet lenullázni, mert a mai futball a jó taktikáról, a szervezettségről és az akaratról szól, ezeket teljesítve pedig pontokat lehet szerezni – válaszolta a Hali legendája a Frisss FM ,,hogy tetszik eddig az Európa-bajnokság?” kérdésére. 

Halmosi Péter szerint lesz még meglepetés az EB-n, bár a mieink osztrákok felett aratott győzelmét nem sorolná ide, hiszen előre megmondta Király Gabinak, hogy még gólt sem kap majd az osztrákoktól. 
Vendégem lesz egy vacsorára a Gabi, mert nem kapott gólt, ezt már meg is üzentem neki – tette hozzá Cucu, aki szerint lesz egy meglepetéscsapat, aki a legjobb nyolcig biztosan, de akár még az elődöntőig is eljuthat, az EB győztese viszont az esélyesek közül kerül majd ki.

Nem lepett meg a magyarok teljesítménye, mert már a norvégok ellen is láthattuk, mennyire szervezett a csapat védekezése. Bíztam az eredményes kontrákban, és azok értékesítésében. Noha az osztrákok életszínvonala mintegy húsz évvel, a futballjuk pedig öt évvel előttünk jár, ám nálunk tehetségesebb játékosok, fiatalok játszanak, ehhez pedig még hozzátettük az akaratot, az elszántságot és a szorgalmat is. Izland ellen is minimum egy pont megszerzését várom, a negyedik vagy az ötödik pont megszerzése pedig bravúrt és sima továbbjutást jelentene – mondta a Frisss Médiának nyilatkozó zöld-fehér cséká, aki szerint a portugáloknak, az izlandiaknak és az osztrákoknak is csak kiélezett meccseik lesznek, mert győzelmi kényszer alatt kell játszaniuk, nekünk viszont nagy lökést adott az első fordulóban elért megérdemelt győzelem.

A Magyarország – Izland meccset szombaton 18 órakor, várhatóan mintegy 15 ezer magyar, közöttük szombathelyi szurkolók előtt rendezik meg.

közösség

további frisss

lap tetejére