Foci EB.: két nap múlva pályára lép a magyar válogatott

Szita Róbert - Fotó: mno.hu, forum.nb1.hu és frisss.hu • 2016. június 12., vasárnap •
Rózsa Dániel, a Haladás válogatott kapusa és Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke is optimistán várja a magyar válogatott szereplését.
Foci EB.: két nap múlva pályára lép a magyar válogatott

A szurkolók és a labdarúgók többsége teljes intenzitással figyeli a labdarúgó Európa-bajnokság történéseit, ahogy pedig a mieink meccse közeledik, úgy lesz egyre izgalmasabb, hogy ki mit vár az osztrákok, az izlandiak, majd a portugálok ellen.   

Rózsa Dániel, a Haladás hálóőre nagyon alázatos játékot vár a magyaroktól. 

Biztos vagyok benne, hogy a mieink mindent megtesznek majd a pályán, aztán, hogy ez mire lesz elegendő, majd minden meccs 90 perce után eldől. Úgy vélem van esélyünk a továbbjutásra, hiszen akár a legjobb csoport harmadikként is kiharcolhatjuk ezt a bravúrt – nyilatkozta a Frisss FM-nek Rózsa Dániel, aki szerint a házigazda franciák, a címvédő spanyolok, a világbajnok németek és az angolok érhetnek oda a legjobb négy közé. 

Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke személyesen is ott lesz a magyar csapat franciaországi meccsein.

A jegyeim már a kezemben vannak, autóval megyünk szombathelyi szurkolótársaimmal. A foci szombathelyi szerelmesei közül van, aki egy, van, aki kettő, de olyan is, aki a magyar válogatott mindhárom meccsén ott lesz. Optimista vagyok, mint a hazai szurkolók többsége, de én már elégedett leszek akkor is, ha tisztes helytállással egy vagy kettő pontot szerzünk, persze az is benne van, hogy három vagy négy pont megszerzésével továbbjutunk, minden előfordulhat ebben a csoportban. Én lennék az egyik legboldogabb, ha a negyedik meccsre is maradhatnék. A németek elleni előkészületi meccset látva két szombathelyinek, Király Gábornak és Guzmics Richárdnak is reális esélye van a kezdőcsapatba kerülni, de ne feledkezzünk meg a harmadik vasi illetőségű labdarúgóról, Stieber Zoltánról sem – válaszolta a frisss.hu érdeklődésére a Hali vezérszurkolója. 

A Magyarország – Ausztria mérkőzést kedden 18 órakor rendezik. 

közösség

további frisss

lap tetejére