Nemsokára élvezhetjük! – Jön a Punnany Massif

MO • 2013. február 28., csütörtök •
A Punnany Massif 10 éves születésnapi turnéjának második állomása Szombathely. Az AGORA- Filmszínházban lépnek színpadra március 2-án 20:30-kor. Az elő zenekar a szombathelyi Soulution lesz.
Nemsokára élvezhetjük! – Jön a Punnany Massif

A Punnany Massif Magyarországon egyedülállónak számító jelenség. Zenei világuk igen különleges, ami a zenekar tagjainak sokszínűségéből fakad. A hip-hop, funky, elektronikai és népzenei hangzásokat is ötvöző csapat összetétele is elég színes. Mc, dj, énekes és vokál mellett élőzenekar is tartozik a bandához. A felállás eltérőbb, mint az átlagos underground bandáknál. A dob és a gitár mellett „hegedűbűvész”, nagybőgős is erősíti a 9 tagú pécsi élőzenekart.

A fiúk - bár végigturnézták és fesztiválozták az országot - Szombathelyen is visszajáró vendégek. Egyetemi rendezvények gyakori fellépői. Szombaton este igazi nagy koncerttel lépnek az AGORA-filmszínház színpadára.  A repertoárban szerepelnek majd dalok az elmúlt három „Punnany-kiadványról”, de felcsendül majd a készülő új lemez egy-egy dallama is. 

Az őket felvezető előzenekar egy helyi csapat lesz: a majestyle (reggae-ska-funky-soul) stílust képviselő, szombathelyi, szintén többirányú zenei érdeklődésű Soulution zenekar.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére