Hajós András: Nem akarok a Puzsérral foglalkozni!

HÁ • 2012. május 22., kedd •
Teljesen egyértelmű, hogy nem véletlenül választották a Csillag Születik producerei az apáskodó Hajóst és az irritáló Puzsért a zsűriszerepre. Lehetett sejteni már előre, ami mostanra teljesen egyértelművé vált: a két úr teljes ellentétei egymásnak és nem is kedvelik egymást igazán. A Frisss.hu elsőként az énekes Hajós Andrást kérdezte kettejük viszonyáról, a Heti Hetes megszüntetéséről és az Emil Rulez zenekarról.

(Fotó: rtlklub.hu)

Mit szólsz az idei Csillag Születik csapathoz?

Keményedik a helyzet, ahogy az egyik adásban már említettem, úgy látom a versenyzőket, hogy most már tényleg a győzelemre fókuszálnak, ami adott nekik egy pluszt és egyre jobb teljesítményeket láthatunk. Most már szerencsére túl vagyunk a tehetségkutatókban már szokásos 'mekkora öröm, hogy itt vagyok és hogy sajnálom, aki kiesett' szindrómán.

Van kedvenc?

Volt igen. Nekem a Negyela Berni volt a kedvencem, hogy most ő nincs, majd kiszemelek magamnak új favoritot. Ez eddig még nem történt meg. De jó a csapat.

(Fotó: rtlklub.hu)

Puzsér? Jóban vagytok?

Nem akarok ezzel foglalkozni. Unom már a Puzsért.

Unod?

Nem akarok állandóan ezzel foglalkozni. Úgyhogy bocs, de Puzsér ügyben ezentúl csak őt keressétek. Miután körülbelül nyolcvan blogot vezet és öt percentként interjút ad, nem hiszem, hogy nehéz lesz utolérni.

Ez volt az utolsó Heti hetes?

Bízunk benne, hogy csak a nyári szünetig az utolsó, bár természetesen mi is tudjuk, hogy szorul a hurok. Nagyjából a nyár vége fel, szeptemberre realizálódik, hogy tud-e valahol, valamilyen formában folytatódni a produkció.

Tehát az 500. résszel hagytatok egy nagy kérdést?

Nem tudom. Nem, valószínűleg vége. Befejeztük. Reménykedünk és valószínűleg ezért nem akarunk ilyen beteljesítő jóslatokat mondani, hogy ennyi volt.

Várhatunk új Emil Rulez albumot?

Várhatunk, csak elég sokat kell rá várni sajna. Most már olyan 90 %-osan állunk az új lemezzel. Az elmúlt öt évben csendben voltunk, szüneteltünk, de nem oszlottunk fel. Egy nagyobb fajta visszatéréssel, vagyis Come Backkel szeretnénk visszatérni. Ennek is szeptember körül lesz realitása.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére