Győzike a színpadra és a képernyőre is visszatér

HÁ • 2012. május 09., szerda •
Győzike köszöni szépen, most jól van, és az egyetlen problémája az, hogy az újságírók állandóan zaklatják, és rengeteg dolgot rosszul közölnek a nyilvánosság számára. Győzike most tisztába tesz minden témát a Frisss.hu olvasói számára, ami mostanában megjelent róla a sajtóban.
Győzike a színpadra és a képernyőre is visszatér

(Fotó: velvet.hu)

Győzike mondtad, hogy éppen forgatsz. Mégis mit?

 

A legnézettebb kereskedelmi csatornának csinálunk egy új műsort, amit majd szeptembertől láthatnak a nézők.

 

Milyen műsor lesz? Valóságshow, amit már megszokhattunk?

 

Ez szeptemberben kiderül, de jó lesz, nagyon jó lesz.

 

Titokzatos vagy, de amiben benne vagy, az biztos nézett lesz. Mikor is láthattunk utoljára?

 

Még az Alekoszos BeleValóban 171 napot dolgoztam, utána direkt nem voltam képernyőn, mert nem akartam szerepelni, és most kezdtem el egy év után először forgatni.

 

Azért hallhattuk, hogy mindenféle biznisszel próbálkoztál. Vegyük egyesével. Mi történt a temetkezési vállalkozással?

 

Az újságok azt írták, hogy nem megy, de azok mindig jobban tudják, mint én. Egyszerűen nem foglalkoztunk már a vége felé annyira, mint amennyire kellett volna, és az egész céget eladtuk koporsóval berendezéssel, temetkezéssel. Tehát túladtunk rajta decemberben, mivel engem augusztusban megműtöttek és augusztustól decemberig nagyon nehezen gyógyultam. Nem tudtam bejárni minden nap, ezért alkalmazottakra bíztam, akik nem úgy csinálták, ahogy kellett volna, aztán jött egy vevő, és úgy döntöttem, hogy inkább eladom. De nem azért, mert az újság azt írta, hogy nem ment, vagy mert az újság szerint nem akartam csinálni, csak mivel megműtöttek és három-négy hónanap kellett ahhoz, hogy felgyógyuljak, ezért inkább eladtam.

 

És mi a helyzet a disznófarmmal?

 

Megy a farm, disznókkal illetve földekkel foglalkozunk, ami szerintem zseniális, a legjobb, a legeslegjobb! Ott nem támadnak az emberek, ott nem tudnak írni rólad, ott nem tudnak megtalálni, nincs telefonvonalad, tök jól érzed magad a dologban, úgyhogy jelenleg sertéstenyésztéssel és földműveléssel foglalkozunk.

 

Mi a helyzet a családdal? Volt egy autóbaleset. Mindenki rendben van?

 

Evelinnek volt az autóbalesete, de most már felgyógyult, most már jól van. Nagyon jól vagyunk köszönjük szépen. Hogy ki mit ír rólunk, meg ki mit gondol, azt pedig szabadon megfogalmazhatja rólunk bárki, mi akkor is jól vagyunk.

 

Például a rendszámos botrányra gondolsz? Amikor azt firtatták, hogy nem magyar rendszámmal közlekedtek?

 

Tudod, hogy hány magyar ember, hány magyar celeb közlekedik nem magyar rendszámmal? És? Őket mégsem veszik elő. Tudnék neveket mondani, hogy hány ember közlekedik bérautóval. Nem loptam az autót, nem törtem be az autóért, nem bűncselekményből szereztem, hanem béreltük azt az autót. Hogy ezt valaki Szlovákiából teszi, ahhoz szerintem senkinek semmi köze, mert ha Magyarországon a bérleti díj 200 000 forintba kerül, Szlovákiában pedig 136 000 forintba, akkor miért ne válasszam az olcsóbbat? A média felfújta, mert ha bűncselekményből származott volna, vagy lopott lett volna az autó, akkor azt mondom, hogy igazuk van. De nincs megtiltva, hogy itthon egy szlovák rendszámú gépkocsiba üljek be.

 

Persze, ha bérelitek az más kérdés, de itt arról volt szó, hogy ha Szlovákiában megvetted, de nem Szlovákiában dolgozol és élsz…

 

De ki vette meg? Ki vette meg? Béreljük az autót, hangsúlyozom, béreljük. Sokkal jobban kijövünk a bérleti díjjal, mintha megvennénk. Ők adják rá a téli-nyári gumit, ők szervizelik. Soha senki nem beszélt arról, hogy megvásároltuk!

 

Rendben. Ezért jó, hogy helyre tettük ezt a dolgot.

 

Erről nem is volt szó soha, csak a média!  Senki nem beszélt ilyesmiről, én nem értem. És erről majd az új törvényt meghozza a Parlament. Ennyi!

 

Te hogyan védekezel az irtózatos meleg ellen?

 

A tanyán sehogyan nem tudsz. Kint vagy földeken, és ott se klíma, se semmi nincsen. Nincsenek üdítő-automaták, csak a kúti víz. Nincsenek olyan extra dolgok sem, mint a jakuzzi vagy a medence, így hát tulajdonképpen sehogy, de persze árnyékban aránylag el lehet viselni.

 

Jól hallottuk, hogy összeáll a Romantic?

 

Igen, összeállunk egy nagykoncert erejéig. Az a harci helyzet, hogy a lányok nem az országban laknak már lassan egy éve. Katinka Japánban él, Zsuzsi pedig Karib országokban szokott ébredni, attól függ, hogy hol köt ki a hajó. Úgyhogy ha minden igaz, akkor úgy néz ki, hogy 1 hónap múlva véglegesen hazaköltöznek, és újra összeáll a Romantic zenekar.

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére