Dokumentumfilmet csináltak a britek Szoboszlairól

• 2023. november 18., szombat •
A jövő héttől százmilliók láthatják a magyar klasszis történetét.
Dokumentumfilmet csináltak a britek Szoboszlairól

A Sportál arról ír, hogy szerdán „eljön a nagy pillanat”: 

a Premier League saját gyártású magazinjában, a Premier League Storiesban Szoboszlai Dominik lesz a főszereplő

- írja a Mandiner.

A magyar válogatott csapatkapitányának és a Liverpool középpályásának eddigi útját feldolgozó filmet szerdán a Spíler TV-n, pénteken az Arena 4-en láthatják a nézők. Mint kiderült, a magazin

huszonhét percben

foglalja össze a magyar sztár útját.

Emlékeztetnek, hogy az angol stáb még októberben látogatott Magyarországra, ahol többek között

Telkiben, Budapesten és Székesfehérváron is forgattak,

az angol élvonal főszereplőit bemutató Premier League Stories következő epizódjában ugyanis a magyar középpályás kerül reflektorfénybe.

Megtudtuk: a magyar középpályás mellett az édesapja, Szoboszlai Zsolt, a menedzsere, Esterházy Mátyás, valamint Gulácsi Péter, Marco Rossi, Jürgen Klopp, Marco Rose és Jesse Marsch gondolatait hallhatják a nézők, többek között. A közelmúltat tekintve többek között olyan klasszisok tűntek fel a produkcióban, mint Erling Haaland, Harry Kane, vagy éppen Vincent Kompany, míg a menedzserek közül Erik ten Hag, Sir Alex Ferguson és Mikel Arteta is kapott epizódot.

A 2018-ban útjára indított sorozat 186 ország átlagosan 300-400 millió nézőjéhez jut el epizódonként, 126 ország pedig már jelezte, hogy átveszi és műsorra tűzi a Szoboszlai Dominikról szóló epizódot.

„Nyáron Angliában is bombaként robbant a hír, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazol, az érdeklődés pedig azóta nemhogy csökkent, de folyamatosan, hétről hétre nő. A Dominikot körülvevő figyelem már nem csak Angliában van jelen, világszerte mindenhonnan folyamatosan érkeznek hozzánk a megkeresések. Úgy gondoltuk, hogy

az eddigi teljesítménye alapján Dominik tökéletesen beleillik a Premier League Stories profiljába,

a műsorral pedig megpróbáljuk őt jobban bemutatni azoknak, akik eddig nem feltétlenül ismerték a nem mindennapi történetét” – – mondta a Sportálnak korábban Bérczi Barbara, a Premier League magyar gyártásvezetője.

A Szoboszlai Dominikról szóló részt szerda este 20 órától láthatják a Spíler1 csatornán, míg az ismétlést (először) pénteken, 17 órától tekinthetik meg az Arena4-en.

Nyitókép: Képernyőmentés
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére