Sabáli Balázs most a válogatottra koncentrál

• 2012. április 13., péntek •
Február 19.-én az akkor még második helyen álló Körmend csapata menesztette Sabáli Balázs vezetőedzőt. Sokan nem értették a döntést, hiszen a tehetséges fiatal edzővel jó eredményeket produkált a csapat és a Falco első számú üldözőjének számított. Sabáli Balázs nélkül a Körmend lecsúszott az alapszakaszban az ezüstérmes pozícióból a negyedik helyre. A hétvégén kezdődik a rájátszás, mindjárt egy pikáns összecsapással, Sabáli Balázs két egykori klubja a Körmend és az Atomerőmű méri össze erejét. A volt körmendi edzővel szerint a Falco a legegységesebb, a Szolnok a legerősebb az idei bajnokságban.
Sabáli Balázs most a válogatottra koncentrál

 

Február közepén menesztették a Körmend csapatától. Azóta mivel tölti a szabadidejét? Érkezett megkeresés Ön felé?

A szerződésemet kitöltöm a csapatnál, ami május végéig szól, ebben állapodtunk meg. Értelemszerűen nem is vállaltam egyéb munkát annak ellenére, hogy volt felkérés az irányomba, ebbe az időszakban is. Úgy gondoltam ezt a tavaszi szezont a pihenéssel és az ismeretek frissítésével töltöm, illetve azzal foglalkozom, ami a válogatott dolgait előre hozza. Tervbe voltak utazások és edzéslátogatások, aminek egy része már megvolt, más része szervezésben van, úgyhogy nem mondhatom azt hogy unatkozom. Próbálom ebben a mesterséges szabadidőben hasznosan eltölteni a szabadidőmet.

Két korábbi csapata a Körmend és az Atomerőmű került össze a rájátszásba. Hogyan látja a párharc kimenetelét?

Azt gondolom a Körmendnek jót tett az hogy megszerezték a harmadik helyet, és egy győztes mérkőzést követően mehetnek a playoff csatába. A Paksiaknál az új edző hatására úgy tűnik felszabadultabbak lettek a játékosok, ugyanakkor sérülésekkel bajlódnak. Ez mindenképpen befolyásoló tényezője lehet az összecsapásnak. A Körmendnek ki kell használni a hazai pálya előnyét és be kell jutniuk a legjobb négy közé.

Szombaton kezdődik a rájátszás. A Falco az alapszakasz győztes, a Szolnok a kupagyőztes. Hogy látja az esélyeket, mit vár a rájátszástól. Ön szerint ki lesz a bajnok?

Nem szeretnék tippelni, mert azt gondolom, hogy megjósolhatatlan. Látszott a kupadöntőn is, hogy annak ellenére, hogy a Szolnok van kikiáltva a legerősebb csapatnak, náluk is akadozik a gépezet és egy ilyen sorozatterhelésben egy sérülés is megbolygathatja az erőviszonyokat. A Falco a legegységesebb, a Szolnok a legütőképesebb a többi csapat pedig eléggé változó arcot mutat. Az alapszakasz első négy helyezettje azt gondolom hogy bejut a négy közé, de hogy ott mi fog történni, az megjósolhatatlan. 

közösség

további frisss

lap tetejére