Gólfesztivált rendezett a Hali

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2018. április 10., kedd •
Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 21. fordulójában a Haladás 50:32 arányú győzelmet aratott a VKL SE Győr otthonában. A szombathelyieknek így már 16 pontjuk van, amivel a Nyugati-csoport középmezőnyében foglalnak helyet.
Gólfesztivált rendezett a Hali

Egyértelműen a győzelem elvárásával utazott a sereghajtó otthonába a Haladás csapata. Ennek tudatában jó ritmusban kezdtek a szombathelyiek és rendre góllal fejezték be a támadásaikat. Így a félidőben már markáns, hatgólos előnnyel rendelkeztek. A 22:16-os állásról induló második játékrészben pedig ha lehet, még nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a vasi zöld-fehérek és szabályos gólfesztivált rendezve 50:32 arányú győzelmet arattak. Így most már 16 pontjuk van, amivel megerősítették helyüket a középmezőnyben és bizakodva várják az SZKKA elleni rangadót. A két csapat őszi mérkőzését óriási szerencsével nyerték meg Mayerék. Hiába vezetett egészen a hajráig a Hali, sajnos a végére „elfogyott” az erő és a különböző okok miatt több cserejátékossal rendelkező SZKKA nyert 28:27-re. A „visszavágó” szombaton 17 órakor kezdődik a Haladás új sportcsarnokában.

A 21. fordulóban lejátszott mérkőzés jegyzőkönyve:
VKL SE Győr-Szombathelyi Haladás 32:50 (16:22)
Ikrény, 50 néző, vezette: Marton, Szabó
Szombathely: Putz – Simsik 3, Szabó J. 9, Takács I. 8, Kaposvári 7, Gerencsér 2, Sebestyén 9. Csere: Márkus, Dudora (kapusok), Hrabovszky 6, Kozma 4, Baranyai 2. Edzők: Kovács László, Berendi Antal

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére