Nyert a Falco a vasi rangadón

HÁ • 2012. március 24., szombat •
Nagy várakozás előzte meg a megyei rangadót. Telt ház fogadta a csapatokat az Aréna Savariában. A szombathelyi gárda végig vezetve, mondhatni magabiztosan diadalmaskodott a hangos hazai szurkolótábor előtt.
Nyert a Falco a vasi rangadón

Újra összecsapott a két vasi gárda, akik az első két negyed alatt  fej-fej melett haladtak, míg nem a Falco jól kihasználta a Körmend rossz kinti dobásait és elhúzott 10 pont föle. Pantelic fegyelmezetlensége miatt fegyelmi hibát kapott, miután a Körmend Németh Isti vezérletével ismét szorossá tudta tennni a mérkőzést.

 
A második félidőben, mint ahogyan az egész mérkőzésen, a Falco sokkal jobban játszott csapatként, míg a Körmend amerikai játékosai egyénieskedtek. Kálmán jól tartotta kézben csapatát, Timberlake és Szabó a legjobb pillanatban szerzett kosarakat.  A Körmend nagy öregjei Németh és Fodor mindent megtettek, de a Falco megérmedemelten, csapatként emelkedett az ellenfele fölé. 
 
A szombathelyi gárda Körmend felett aratott sikerével, egyre biztosabb, hogy elsőként várja a rájatszást. A Rába parti együttes nem végez a negyedik helynél előrébb, igy a rájátszásban minden bizonnyal újra találkozik a két csapat.
 
A szurkolói és sportolói szempontból is sportszerű mérkőzés végeredménye: 72:64
 
Falco-Szova KC Szombathely - Fortress-Lami Véd Körmend 72-64 (19-14, 17-18, 21-16, 15-16)
legjobb dobók:
Timberlake 16, Kálmán 15, illetve Németh 15
 
 

közösség

további frisss

lap tetejére