Az utolsó előtti csoportmeccs következik

sd • 2021. január 06., szerda •
A Start Lublin vendégeként tarthatja életben a Falco továbbjutási esélyeit a Bajnokok Ligájában.
Az utolsó előtti csoportmeccs következik

- Mindenképpen egy intenzív mérkőzésre van kilátás. Ez lesz az őszi mérkőzés "visszavágója", ilyenkor mindig motivált az a csapat, aki kikapott. Persze nekünk fontos az eredmény, hogy győzzünk, és megtartsuk az esélyünket a továbbjutásra. Bár a Lublinnak erre nincs esélye, de mindenképpen nyerni akarnak, ebben biztos vagyok. Nem lesz könnyű dolgunk, de ha a saját játékunkat nyújtjuk és védekezésben ki tudjuk venni a kulcsjátékosokat, akkor győzelemmel hagyhatjuk el Lengyelországot! - nyilatkozta a klub honlapjának Kyan Anderson, akinek a legutóbbi, Kaposvár elleni bajnoki találkozót ki kellett hagynia a Szolnokkal vívott meccsen elszenvedett sérülése miatt. A Lublin ellen azonban már ő is harcra kész lesz.

A szombathelyiek november elején 9 ponttal múlták felül a lengyeleket egy rendkívül izgalmas derbin. A legutóbbi meccseken azonban mintha kissé hullámvölgybe kerültek volna a sárga-feketék, tekintettel a Sopron és a Szolnok ellen sorozatban elveszített találkozókra, a Kaposvárral szemben viszont már régi arcát mutatta a csapat.
A Kosárlabda Bajnokok Ligájának D jelű csoportjában jelenleg harmadik helyen állnak a szombathelyiek a Zaragoza és a Nyizsnyij Novgorod mögött, ám egy esetleges idegenbeli sikerrel életben tarthatják továbbjutási esélyeiket.

A találkozó 18 óra 30 perckor kezdődik. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére