Vasárnap jubilál és búcsúzik a Heti Hetes

JZS • 2012. május 14., hétfő •
Az 500. adását ünnepelhetné a műsor, de a folyosói pletykákból kiszivárgott, hogy a jubileum egyben a búcsút is jelenti a stáb számára.
Vasárnap jubilál és búcsúzik a Heti Hetes

Forrás: www.viip.hu

Tizenhárom éve sikeresen szórakoztatja a nézőket a hetes fogat. Eleinte péntekenként csendült fel a már jól ismert szignál, majd a vezetőség szombatra, végül vasárnapra tolta el az adást. Úgy tűnik a 13 éve sikeresen működő produkciót is ellehetetlenítette a válság. Bár Hajós András ezzel vitatkozik – állítása szerint sorra verték a Frizbi nézettségét.

Kolosi Péter a youtube-ra kiszivárogtatott videót nem kívánta kommentálni. Ónodi György, aki egyébként főszerkesztője és producere is a shownak, már lemondott a folytatás lehetőségéről.

Véleményvezérek

A műsor elfogyasztott két műsorvezetőt: Csiszár Jenő után Jáksó László vette át a stafétát. Hernádi Judit, Bajor Imre, Gálvölgyi János, és Farkasházy Tivadar a kezdetektől része volt a csapatnak. Emellett jó néhány színész, celeb, és közéleti személyiség is szót kapott. Sokan Hajós Andrásnak tulajdonítják a műsor legnagyobb sikereit, ahogy azt is, hogy egyáltalán eddig kihúzták.

A vég kezdete

Szintén a show fenntartására irányuló törekvés volt György Kriszta gyártásvezető ötlete is, amivel lehetőséget adtak a civileknek arra, hogy kipróbálják magukat a szócsatában. A civil Heti Hetes legnagyobb durranása Dr. Grespik László egykori politikus feltűnése volt, akit annak ellenére, hogy többször is jogi vitába keveredett a műsor résztvevőivel, a castingok alkalmával a legjobb 18 közé is beválasztottak.

Az utolsó próbálkozások

A műsor történetében először volt téli szünet. Ez idő alatt személyes megélhetésük, és a népszerűség fenntartása érdekében többször összeült a csapat egy budapesti szórakozóhelyen, ahol stand uposokat megszégyenítő szórakoztatást kínáltak. A visszatérés jelentős gázsi csökkentéssel is járt. Az utóbbi néhány adásért - úgy hírlik - „mindössze” 150 ezer forintot számláztak fejenként.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére