A Mérleg keresse meg egy rég nem látott ismerősét (aug. 24.)

Seprenyi Fanni • 2017. augusztus 24., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Mérleg keresse meg egy rég nem látott ismerősét (aug. 24.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Nyugalmas nap elé néz! Próbálja megőrizni higgadtságát estére is, egy férfi a környezetében megpróbálja letéríteni az útjáról. Ma ne hallgasson férfiakra semmiképpen fontos dolgokban!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Csodálatos napra számíthat! Ma minden sikerül Önnek! Tárgyaljon a délutáni órákban, rengeteg pénz indult el Ön felé, a gazdagodás megkezdődött!

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma jól leplezze hátsó szándékait, ugyanis leránthatja az "érdekember" fátylat Önről a Mars! Legyen ma önzetlen a családi békesség érdekében!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Nem tud megülni senki egy fenékkel két lovat! Bármilyen fájdalmas, még Ön sem! Fókuszáljon egy dologra és azt csinálja 100%-on! Meg fogja érni!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Legyen kedves és jópofa ma, humorérzéke átlendíti a holtponton, hamarosan csodálatos változás kezdődik! Az alapokat fektesse már le ma!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

 Kedves Szűz! Fogja vissza magát ma, szeresse a környezetét és az embereket, ma az egyetlen "fegyvere" a szeretet, mellyel diadalt arat!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Hívjon fel ma egy régi ismerősét, pont azt, aki napok óta a fejében jár, hiányzik Önnek! Higgye el, hogy jól fog esni, jobban fog aludni is!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ideje lenne pihenni, lassítani, mindenben, mindenen! Ne kapkodjon, azzal elronthat mindent! Dolgozzon lassan, szépen, meglátja, érdemes!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Az éremnek két oldala van! Ne csak a saját nézőpontjából lássa a dolgokat. Próbálja megérteni a másik felet is, higgye el, nem hazudnak ma Önnek!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ön ma az a vesztes, aki nem látja, hogy nyert! Nem pech széria kezdődik az életében, csak meg kell tanulnia értékelni a jót, és ahhoz sajnos látni kell a rosszat is!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma különösen fáradtnak érezheti magát, ne feledje, az Ön ereje sosem fogy el. Próbáljon délután pihenni, jót fog tenni, estére tisztábban fogja látni a dolgokat!

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma csinosabb, mint valaha! Nézzen csak bele a tükörbe, milyen gyönyörű! Ne hagyja magát idegesíteni, ma nincs más dolga, mint ragyogni!

közösség

további frisss

lap tetejére