Új játékosok a Swietelsky-Haladás VSE futsal csapatánál

SzR • 2015. január 16., péntek •
Megérkeztek az erősítések a Swietelsky-Haladás VSE futsal csapatához. A két új játékos január 15-én már a zöld-fehérekkel edzett. Győrből érkeztek és biztosan eredményesek lesznek csapattagként.
Új játékosok a Swietelsky-Haladás VSE futsal csapatánál

A téli időszakban eddig csak a távozókról volt szó a csapatnál. Erről már korábban írtunk, hogy 3 ember is távozott: Gulyás-Kovács Géza, Márkus Gábor és Kiss Márk.

Most pedig két új igazolásról szólnak a futsalos hírek, mégpedig Dürgő Péterről és Hegyesi Zsoltról. Mindkét játékos a listavezető, négyszeres bajnok Rába ETO gárdájától érkezett Szombathelyre – az előző, 2013/2014-es szezont mindkét játékos Szegeden töltötte, együtt igazoltak a nyáron Győrbe. A 26 éves, válogatott Hegyesi 12 győri meccsén 6 gólig jutott, a 27 esztendős Dürgő 9 bajnokin lépett pályára, háromszor volt eredményes.

"A két játékossal a szezon végig szóló szerződést kötöttünk, de kölcsönös elégedettség esetén természetesen a következő szezonban is folytatódhat az együttműködés" - árulta el Somfalvi Csaba, a Swietelsky-Haladás VSE szakosztályvezetője.

"Az edzőnk, Marcos Angulo véleményét is továbbítom amikor azt mondom, hogy mindkét játékos komoly erősítés számunkra. Jelen pillanatban úgy nézi ki, hogy komolyabb változás már nem lesz a keretünkben, meghatározó játékos már nem jön, és nem is távozik."

Fotó: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére