Napi horoszkóp - ezt üzenik hétfőre a csillagok

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 02., hétfő •
A Bika időt pazarol, az oroszlán kapkod, a Vízöntő bizonyítani akar. Nézze meg Önnek mit hoz a hétfő!
Napi horoszkóp - ezt üzenik hétfőre a csillagok

Kos: Most úgy érezheted, hogy a balszerencse üldöz téged. Valahogy sosem sikerül elmenekülni, mindig utolér. Lehet, hogy valaki a barátnőid közül egy kicsit irigy lesz rád ma. A kérdés persze az, hogy mihez kezdesz ezzel az újfajta féltékenységgel. Mihez kezdesz ezzel a szokatlan dologgal? Tudnod kell, hogy a féltékenység hátterében nem rosszindulat áll, hanem az a tévhit, hogy ő valamilyen hátrányba kerül miattad. A legjobb az lenne, ha bebizonyítanád neki, hogy ez nem igaz.

Bika: Könnyen eshetsz az időpazarlás hibájába hétfőn. Ami azt illeti ma igazi mester vagy az idő elpazarlásának, és amire észbe kapsz, egy csomó időd már el is telt butaságokkal. Például ha most megnézed az órádat könnyen rájöhetsz, hogy későbbre jár, mint hitted. Az időpazarlás ellen nem az a megoldás, ha kapkodni kezdesz, hanem az, ha befejezed az időpazarlást. Nehezedre esik mostanság az alapvető emberi kommunikáció, de még a másiknak való beszólogatás is, ezért kollégáiddal mostanában jó viszonyt ápoltok.

Ikrek: Sokkal könnyebb dolgod is lehetne – gondolod eleinte, azután megértesz valamit. Sok nehéz feladatodat valójában te láttál nehéznek, és ezek lényegesen könnyebbek, mint azt hitted eddig róluk. Hidd el: Minden nézőpont kérdése. Ma a nehéz feladatokban is megtalálhatod a könnyebbséget, és a könnyű munkákban is lelhetsz olyasmit, amit nehéz megoldanod. A héten eldöntöd, hogy eddig megspórolt pénzed végre hasznos dologra fordítod. Hisz elvégre nem temetik el veled. Eltemeted hát te magad!

Rák: Könnyen lehet, hogy a mai napot a gyógyulásra és a pihenésre kellene szánnod. Lehet, hogy jobban járnál, ha ma átaludnád a napot? Ha nem is teheted meg, hogy kiveszel egy napnyi gyógyulós szabadságot, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy több pihenést engedélyezel magadnak. A tested lassan kezdi jelezni, hogy szüksége lenne egy kis extra törődésre is.

Oroszlán: A kapkodás helyett ma egy tervre lesz szükséged. Fontos, hogy a napod elején, és minden feladatod elején is végiggondold, hogy mit fogsz tenni, milyen sorrendben fogod tenni azt, és mennyi időd áll ehhez rendelkezésedre. Ez azért fontos, mert máskülönben könnyedén eshetsz abba a hibába, hogy az egész napod egy kaotikus kapkodássá válik. Állandóan arra panaszkodsz, hogy sok a munkád. Javasoljuk, a látszatra azért adj, tehát ha azt mondod sok a munkád, ne lásson senki fészbúkposztok tömkelegét tőled a népszerű közösségi oldalon. 

Szűz: A legszívesebben mindenhová magaddal vinnél néhány embert. Szerencsére a modern technikának hála ezt meg is teheted: Ma érdemes sokat használnod a közösségi médiát és a telefonodat. Ma érdemes gyakran beszélned a szeretteiddel, és érdemes nagyobb figyelmet fordítanod azokra az emberekre is, akikkel csak ritkán beszélsz egyébként.

Mérleg: Szabályszegő hangulatodban vagy hétfőn. Na jó, ez így talán egy kicsit túlzás, de az igaz, hogy ma szívesen szeged meg a szabályokat, ha úgy érzed, hogy valójában így helyes. A buta szabályok betartását ma senkinek sem érdemes elvárnia tőled, és az is igaz, hogy a szabályszegéseiddel valóban minden érintett jobban jár, mintha szigorúan és betű szerint tartanád be az előírásokat. Egy váratlan üzleti út dobhatja fel a heted. Ennek te roppantul örülsz, hiszen legalább indokoltan lóghatsz munkából. Meg is feledkezel arról, hogy mi az utazás apropója, és ingyen nyaralást csinálsz az üzleti útból. 

Skorpió: Itt lenne az ideje annak, hogy rendszerbe foglald végre a tudásodat. Mostanában kezd olyanná válni az elméd, mintha tele lenne dobálva mindenféle információkkal, de ezek között nincsen semmilyen összefüggés sem. Pedig ezeket az összefüggéseket meg kellene értened, és érdemes lenne egy kicsit elemezned is őket. Így sokkal hasznosabb tudásra tehetnél szert. Rendeződni látszik a magánéleted. Felvilágosítalak, ez csak látszat. Tudod jól hogy legbelül minden ugyanolyan kusza, csak most már reggel van idő megcsinálni a hajad. 

Nyilas: A legszívesebben mindent magad csinálnál meg hétfőn. Ma nehezen tudod elfogadni, hogy vannak feladatok, amelyeket mások még nálad is jobban oldanak meg. Érdemes ma tudatosan a csapatmunkára törekedned, és érdemes ma azzal is foglalkoznod. hogy megtaláld azokat a társaidat akiknek a munkájában maradéktalanul megbízol. (Vagy legalább van rá esély, hogy majd egyszer maradéktalanul megbízol.) Fura időszaknak nézel elébe. Azt hiszed, mindenki ellened van, próbálod magadat jól érezni, de rájössz, hogy felesleges. Magadnak köszönheted ezt az állapotot. Annyi örömöd legyen, hogy mindenki élvezi a társaságodat.

Bak: Olyan sok minden van körülötted, ami nevetséges. Ezzel nincs is semmi baj, de arra ma magéri vigyáznod, hogy ne mondd bele egyenesen az emberek arcába, hogy nevetségesnek találod őket, a munkájukat, az elveiket, vagy mindazt, amit képviselnek. Hétfőn legyél diplomatikus, amennyire csak tudsz. Ez a legbiztosabb út ahhoz, hogy ne csinálj felesleges bonyodalmakat magadnak. Ha lehet, ma kerüld a "törsz, zúzol, tombolsz és rombolsz" énedet, mert ezzel próbára teszed a környezeted egészségét, és idegrendszerét. 

Vízöntő: Úgy veted rá magad a hétre hétfőn, mintha az életed múlna azon, hogy milyen teljesítményt nyújtasz ma. És természetesen részben igazad is van: Sok minden múlhat a mai teljesítményeden. De fontos tudnod, hogy ez nem élet-halál kérdése. Ha esetleg el is rontasz valamit, azt holnap még kijavíthatod. Vagy holnapután. A lényeg az, hogy nem kell mindent túlgörcsölnöd. Párkapcsolat, szerelem tekintetében sikeres időszak áll előtted, ha kapcsolatban vagy, akkor a párod kevesebbszer fog fejfájásra panaszkodni.

Halak: A hétfő csodákat tartogat a számodra. De azért neked is lesz feladatod: Meg kell látnod ezeket a csodákat. A mai napot nézheted egy sötét és egy rózsaszín szemüvegen keresztül is. Ha a sötét szemüveget választod, akkor bizony észrevétlenek maradnak a csodák. Ha azonban mindenben a jót keresed, könnyedén felfedezheted, hogy mennyi csoda vár rád. Próbálj meg kicsit függetlenedni. Ez nem azt jelenti, hogy légy antiszociális, csak ne hívd fel minden döntésed előtt a legjobb barátod, barátnőd, édesanyád, testvéred, ügyvéded, pénzügyi tanácsadód!

közösség

további frisss

lap tetejére