Mindenki nyugodjon le, megérkezett az alkoholos kolbász!

Tóth Eszter, metro.co.uk Fotó: twitter.com • 2017. július 23., vasárnap •
Így a délutáni grillpartin nem kell külön a piákkal is foglalkozni.
Mindenki nyugodjon le, megérkezett az alkoholos kolbász!

A kolbász az egyik legjobb találmány a kaják világában, rengeteg fajta hússal és fűszerezéssel készült variációkkal lehet találkozni a hentesnél vagy a boltok polcain. Finomak főzve, de a grillpartiknak is elengedhetetlen kellékei. Nem csoda tehát, ha valaki úgy gondolta, ezzel a Jolly Joker kajával nem nyúlhat mellé, ha szeretne betörni az érdekes ételek piacára.

Az ötletgazda, Judith Millar egy hentescsalád hatodik generációs tagja, így szinte a vérében van a kolbászok iránti elkötelezett rajongás. A találmánya sem egy teljesen új dolog, ugyanis az alkoholos kolbász ötlete már a ’80-as években megfogalmazódott az agyában, amikor a disznós-almás variáción dolgozott. Most viszont el is készült a Ginnel és a különféle ciderekkel megbolondított, majdnem negyvenféle ízben kapható alkoholos változat.

„Ez a nyár a kísérletezésről szól – nyilatkozta Judith. – Mi mindig szeretjük feldobni a BBQ-partijainkat valami különlegeséggel, és biztos vagyok benne, hogy a Kopparberg Körte Cider Disznó Kolbász és a Gin & Tonic Malac Kolbász nagy siker lesz majd a vásárlóink körében is. Ez egy igazi csavar mind a ciderek mind a hentesáruk világában.”

Judith szerint a Gin most különösen népszerű a nyári italok között, ezért választotta ezt húzónévnek, de folyamatosan veti papírra és fejleszti a receptjeit, hogy érdekesebbnél érdekesebb újításokkal állhasson elő.

Ti megkóstolnátok a piás kolbászokat?

közösség

további frisss

lap tetejére