Matajsz Márk: az AVUS nyerni akarja a következő meccset

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. április 24., hétfő •
A szombathelyi vízilabdázók vezetőedzője szerint a küzdeni tudás és az akarat újra döntő lehet.
Matajsz Márk: az AVUS nyerni akarja a következő meccset

ITT már megírtuk, hogy továbbra is őrzi a hazai várat az AVUS, viszont a zuglóiak az egyetlen csapat, amelynek tagjai ponttal távoztak a Fedett uszodából. IDE kattintva pedig arról olvashatnak, hogy az AVUS két kiválósága, hogyan látta a szombati bajnokit. 

Az értékes döntetlen után Matajsz Márk vezetőedző nyilatkozott honlapunknak: A fiatal és lendületes BVSC ellen úgy érzem, hogy igazságos döntetlen született. Az 1. negyed után kettővel is vezettünk, aztán előbb utolértek, majd a vezetést is megszerezték ellenünk. Szerintem egy igazi közönség-szórakoztató, gólban gazdag meccsen sikerült itthon tartanunk az egyik pontot.  

Tetszett a küzdeni tudás, az akarat, a fáradtság legyőzése, sajnos a Hajmási Andriska bal keze nagyon hiányzott, kár, hogy hamar kipontozódott. Takács Kristóf pedig gyomorbántalmakkal küzdött, nem tudtam őt sem játszatni. Fájó, hogy a végén kihagytuk a gólhelyzetet, de nem baj, megyünk tovább és a következő ellenfelünket le kell győznünk.

A szombati forduló után az egri Eszterházy Károly FSC vezet 15 ponttal, az AVUS 13 ponttal a második, Békéscsaba pedig 12 pontot gyűjtve a harmadik helyet foglalja el.

A következő fordulóban, április 29-én 19 óra 30 perctől a tabella 5. helyén álló Ceglédi VSE lesz az ellenfél.

 

közösség

további frisss

lap tetejére