Így készíts otthon halloweeni sminket!

frisss.hu Fotó: Bodorkós Máté • 2016. október 27., csütörtök •
Farkas Beni kollégánkat nem sokáig kellett győzködni, hogy adja arcát egy újabb teszthez.
Így készíts otthon halloweeni sminket!

Pár nap és újra itt a Halloween, mi pedig ma reggel gyorstalpaló sminktanfolyamon vettünk részt, ahol Gojsza Márta maszkmester Farkas Beni kollégánkat pingálta ki meglehetősen félelmetesre.

A maszkmester a Frisss FM adásában elárulta, hogy ha valakinek van egy kis kézügyessége, akkor is minimum 20-30 perccel számoljon egy halloweeni smink elkészítésével. Drogériákban kapható olyan gyerekek számára készített arcfesték, amivel otthon bárki könnyen elkészítheti a halloweeni sminkjét. Azért tanácsos ilyen arcfestéket venni, mivel az ilyen félelmetes maszkok alapja a fehér, ami az otthoni női sminkkészletben nem jellemző, de a fekete részeket hagyományos szemceruzával vagy fekete szemhéjpúderrel  meg lehet oldani.

Beni koponyasminket kapott, aminek az folyamata: hogy Márta megrajzolta a fekete kontúrokat,  majd Beni egész arcát fehérre meszelte. Ezután felrajzolta a látványos fogsort és az alsó és felső állkapocs közti fekete részt. Végül, mivel a koponya nem homogén felület, a törésvonalakat, apró repedéseket is festett rá.

Ez a fajta smink fiúknak és lányoknak is jó választás egy halloweeni buliba. 5-6 órát kibír, ezek olyan jó minőségű alapanyagok már, amik nagyon kevéssé kenődnek el. Később vízzel vagy sminklemosóval lemosható.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére