Hegyesi Zsolt ebben a szezonban már nem léphet pályára

PCS - fotó: Bodorkós Máté, Tóth Arnold • 2017. május 10., szerda •
A Swietelsky-Haladás VSE hétfői mérkőzésén a zöld-fehérek egyik leggólerősebb játékosa nem játszott.
Hegyesi Zsolt ebben a szezonban már nem léphet pályára

Hegyesi Zsolt a 2016/17-es futsal bajnokságban végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Akkor is próbálta hátán vinni a csapatot, amikor nem ment az együttesnek. Az edzőváltás óta viszont még inkább belejött a játékba és az alapszakasz hajrájában, illetve a Magyar Kupa négyes döntőjében több értékes gólt és gólpasszt is jegyzett.

Épp ezért fájhat Turzó József vezetőedző feje, hiszen a támadóként és védőként is számításba vehető játékos hosszú hetekre harcképtelenné vált.

Egy sérülés sajnos sosem jön jókor, pláne nem a rájátszás során - mondta csalódottan Hegyesi Zsolt. A hétvégén nagypályás mérkőzésen léptem pályára az osztrák bajnokságban. A találkozón az ellenfél játékosa felrúgott és mindez olyan szerencsétlenül történt, hogy eltört a bokám. Emiatt hosszú hetekre kidőltem.

Hegyesi sérülése miatt tovább csökken így a szombathelyi vezetőedző variációs lehetősége. Pedig nagyon ráférne a Haladásra egy kis segítség az égiektől, hiszen az alapszakasz végén szárnyaltak, azóta viszont nem sikerült előrelépni a hatodik helyről.

Hétfőn már egy újabb mérkőzés vár a szombathelyiekre, hazai környezetben fogadják az Aramis együttesét.

 

Swietelsky-Haladás VSE – Aramis SE
Szombathely, Aréna Savaria
május 15. hétfő – 19:15 

közösség

további frisss

lap tetejére