Háromszázan versenyeztek az idei Csótó futáson

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. október 22., csütörtök •
A huszonnyolcadik Csótó futáson egyéni rekordok is születtek.
Háromszázan versenyeztek az idei Csótó futáson

A Szombathelyi Egyetemi SE, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a NYME Sporttudományi Intézete rendezésében huszonnyolcadik alkalommal rendeztek Csótó futást.

Összesen tizenhárom futam rajtját indította a vízről- a Sporttudományi intézet legújabb szerzeményei egyikéről, egy kajakról – Polgár Tibor intézetigazgató. Az ovisoktól a senior kategóriáig tartottak a korcsoportok, délután két órától egészen estig.

A célbaérkezők az Oladi Delikátesz révén zamatos Jonagored almát, a Hétforrás Zrt.-től kapott üdítőket és a Tóvendéglőben főzött forró teát is kaptak. A prémium időkön belül célbaérő Kovács Attila, Nagy Patrik és Molnár Zita a Tóvendéglő vacsorameghívását vehették át.

Kívés István főrendező elmondta, ez a nap is ízelítőt adott az atlétika szépségeiből. A legkisebbektől a legnagyobbakig színvonalas, helyenként nagyon szoros versenyben dőltek el a helyezések. A két abszolút győztes, Molnár Zita és Kovács Attila hazai környezetben is megmutathatta, hogy az Országos Bajnokságokon aratott győzelmeiket is ilyen ellenállhatatlan erejű futásokkal érték el. Ismételten örömmel állapíthattuk meg, hogy versenyünk nagyon népszerű az iskolák és óvodák körében.

Az utóbbi idők kedvezőtlen időjárása ellenére most közel háromszázan versenyeztek a megújult Csónakázótó impozáns környezetében

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére