Ha jótanácsokra vágysz, keress egy Szüzet!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 04., szerda •
Ők ugyanis ma nagyon szívesen osztogatnak tanácsokat, de a Skorpiók vigyázzanak, könnyen áldozattá válhatnak a szerdai horoszkóp szerint.
Ha jótanácsokra vágysz, keress egy Szüzet!

Kos: Mindig a válaszokat keresed, pedig szerdán jobb lenne a kérdésekre koncentrálnod. Nem, ez nem vicc. Ahhoz ugyanis, hogy megkapd azt a választ, amire szükséged van, először fel kell tudnod tenni a jó kérdést. Tehát ma valóban a kérdéseket kellene keresned a válaszok helyett. Azokat a kérdéseket, amelyekre majd a jó válaszok is megérkeznek hamarost.

Bika: Válj a saját területed szakértőjévé! Mi az, amit a legjobban szeretsz csinálni? Mi az, amiben a legügyesebbnek érzed magadat? Érdemes ma abban a területben még tovább mélyülnöd, egészen addig, amíg már megkerülhetetlen szakemberré válsz. Ha ma elmélyedsz egy-egy témában, akkor biztos lehetsz benne, hogy hamarosan tényleg te leszel azok legnagyobb szakértője.

Ikrek: Talán nem lesz újdonság, amit mondok: Ma sokkal, de sokkal több pihenésre van szükséged. Mostanában volt olyan érzésed, hogy bizonytalan a látásod, vagy az érzékelésed? Esetleg azt tapasztalod meg, hogy folyton kattognak a gondolataid? A megoldás az lenne, ha végre kialudnád magadat. Ezt azonban nem teheted meg kampányszerűen. Próbálj meg most néhány napig annyit aludni, amennyit csak tudsz.

Rák: Szerdán úgy érezheted, hogy az eddig megtanult tudásod semmit sem ér, és talán arra is rájössz, hogy lassan ismét iskolapadba kell ülnöd. Igen, lassan valóban eljön az ideje egy továbbképzésnek, vagy valamilyen új tudomány elsajátításának. Itt az ideje végiggondolnod, hogy milyen teljesen új tudásanyagra lehet szükséged ahhoz, hogy jobban helyt állhass majd az életedben.

Oroszlán: Szerdán olyasmikkel foglalkozol, amikkel szerinted már sokkal, sokkal korábban kellett volna. Lehet, hogy emiatt eleinte kicsit kapkodva állsz neki a dolgoknak, de végül jól teszed, ha elengeded a kapkodás feszültségét. Az, hogy csak most állsz nekik ezeknek a dolgoknak, az azt jelzi, hogy most jött el az ideje. Ne gyötörd magadat olyasmivel, hogy mi lett volna, ha előbb teszed meg ezeket!

Szűz: Jó tanácsok osztogatásában igazán verhetetlen leszel szerdán. Ma mindenkihez van egy jó szavad. Pontosabban egy jó ötleted. Arra azonban nincs garancia, hogy ezeket a jó ötleteket meg is fogadják a címzettek. Tudod mit? Ma legyen az, hogy csak azzal osztod meg az ötleteidet, aki kéri ezt. Aki nem hajlandó elfogadni a tanácsodat, arra teljesen felesleges ráerőltetned a jobbnál jobb ötleteidet.

Mérleg: Vigyázat, könnyen lehet, hogy szerdán túlzásokba esel. ma hajlamos vagy mindent felnagyítani, és mindent eltúlozni. Teljesen úgy csinálsz, mintha egy különleges színielőadás primadonnája lennél, akinek annyira széles gesztusokkal kell kimutatnia az érzelmeit, hogy azokat a leghátsó sorokban is megértsék. A valóságban természetesen jóval kevésbé erős gesztusok is elégségesek lennének.

Skorpió: Talán úgy érzed ma, hogy olyasmivel talál meg valaki, amit eredetileg nem is neked szánt. Lehet, hogy igazad van, és egy indulatáttétel áldozata vagy: Valaki felidegesítette egy ismerősödet és ő rajtad akarja levezetni mindezt. A legfontosabb, hogy ezt ne vedd magadra. De az is fontos, hogy tudd: Ha segíteni akarsz, azt csak úgy teheted meg, ha megvárod, hogy az ismerősöd lehiggadjon.

Nyilas: Mintha egész nap megzavarnának a koncentrációdban, és mintha folyton új feladatokat kapnál. A végére eljuthatsz odáig, hogy teljesen belezavarodsz az elkezdett, félbehagyott és újrakezdett teendők rengetegébe. Ha nem akarsz elveszni ebben a képzeletbeli teendő erdőben, akkor érdemes listát írnod és sorban haladnod. Így megelőzheted azt is, hogy valaki teljesen eltérítsen a terveidtől.

Bak: Mindent a maga idejében: Így szól a Bakok szerdai alapelve. Ma képes vagy mindennel az utolsó pillanatig várni, annak reményében, hogy egyszer csak megtalálod a leges-legjobb pillanatot. Jó, ha tudod. Mindig ez a pillanat a legjobb pillanat. Ha pedig úgy döntesz, hogy ezt a pillanatot várakozással töltöd, akkor kapj elő egy másik feladatot.

Vízöntő: A diplomáciai érzékedre lesz szükséged szerdán. Ma a legszívesebben megmondanád valakinek a magadét. A legszívesebben jól beolvasnál neki, de persze közben azt is tudod, hogy ezzel nem mennél semmire sem. Épp ezért azt választod inkább, hogy erősen becsomagolva, példabeszédekbe burkolva adod át a mondanivalódat. Annak azonban így meglesz a veszélye, hogy azt csak korlátozott mértékben érti meg az illetékes.

Halak: Szerdán elég nagy a monotonitástűrésed, így mára kellene beütemezned azokat a feladatokat, amelyeket már rutinból végzel, és amelyekhez emiatt sokszor nincs kedved. A mai nap alkalmas arra, hogy elvégezd ezeket a monoton munkafázisokat, és megcsinálj minden olyasmit, amihez csak kevés odafigyelés kell, de sok idődet elrabolják. Hidd el, a nap végén, amikorra mindenen túl vagy sokkal jobban érzed majd magadat.

közösség

további frisss

lap tetejére