Fürdőruhatrend 2014. - ebben viríts a strandokon!

vkriszti • 2014. július 16., szerda •
Idén még nem igazán indult be a strandszezon, a változékony időjárás nem kedvez a fürdőzés szerelmeseinek. Július közepétől azonban már beindul az igazi nyári hőség, persze, ha hihetünk a meteorológusoknak. Ha nem szerezted még be a fürdőruhádat az idei szezonra, most megmutatjuk milyen darabok közül válogass, hogy te legyél a legtrendibb a vízparton!
Fürdőruhatrend 2014. - ebben viríts a strandokon!

Egy új fürdőruhára mindig szükség van, hiába tart még ki a tavalyi darab is. Az idei trend szerencsére sokszínű, így mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló darabot, már ami a fazont illeti. A színekkel már kevésbé bántak bőkezűen a tervezők. Az idei kollekciókban a virágminta dominál, egy kis retró tengerészséggel keverve.

Úgy tűnik a háromszög fazon sosem megy ki a divatból, legalábbis nem mostanában. Ez a fazon azonban csak keveseknek áll jól, mégis sokan választják. A vékony alkatú, kis mellű lányok bátran hordhatják, de a nagyobb keblekkel megáldott nők inkább ne tegyék. A vékony pánt nem tartja elég jól a melleket, a falatnyi háromszögnek köszönhetően pedig többszörösére nő a villantásveszély.

javascript:void(0)

 

A teltebb idomokkal rendelekzők se essenek kétségbe, a plus size dizájnerek idén is kitettek magukért, és nem csak az egyrészes fazonban! Persze azok közt is találni igazán egyedi és trendi darabokat, de a 2014-es nyár abszolút slágere a telt lányok körében a magasderekú bugyi – bikinifelső kombinációja.

 

 

A vékony alkatú lányok számára is egyre több egyrészes fürdőruhát gyártanak a tervezők. Ideális viselet lehet egy medencés partihoz, de akár egy hűvösebb napon a napfürdőzéshez is.

 

 

 

A férfiaknak sajnos nem sok újdonságot hozott az idei szezon, úgy tűnik a tervezők inkább a női test minél szebb kiemelésére koncentrálnak. Így ezen a nyáron is nyugodtan hordhatnak short-fazonú úszónadrágokat a férfi nem képviselői.

közösség

további frisss

lap tetejére