Ezért érdemes reggel hancúrozni

frisss.hu, femcafe.hu • 2016. augusztus 21., vasárnap •
Íme, a legfontosabb 5 érv a reggel szex mellett.
Ezért érdemes reggel hancúrozni

A hétköznapi élet során sokan gondolják úgy, hogy nekik reggelente nincs idejük az intim együttlétekre, rohanni kell, aztán majd este, a nap végén meglátjuk… Aztán sokan érzik úgy, hogy nekik nincs is kedvük a reggeli szexhez, inkább megvárják az estét, akkor valószínűbb, hogy megjön az étvágy. Ugyanakkor itt van öt érv, hogy miért is érdemes reggel időt szánni a hancúrozásra. Mint kiderül, egészségileg, kedélyállapot szempontjából, praktikus okokból, valamint általánosan egy jókedvű napért is érdemes kipróbálni az élvezetekkel teli napindítást.

1. Egész nap emlékezni fogunk rá

A klasszikus esti, de még a délutáni szexszel is az a baj, hogy annyi minden történik még utána, hogy másnap reggel már tuti, hogy nem emlékszünk rá. Ha viszont reggel esünk egymásnak, akkor egész nap a fejünkben lesz a megélt élmény.

2. Helyettesítheti az edzést

Igaz, egy kiadós szex bármilyen napszakban felér egy edzéssel, mégis a leginkább a reggeli szeretkezéssel égethetünk el kalóriákat. Ugyanis az anyagcserét rendkívül hatásosan pörgetik fel már a nap elején az izgalmak, és ez az állapot egész nap megmarad. Harminc perc reggeli szexszel akár 200 kalóriát is elégethetünk.

3. Még csak le sem kell hozzá vetkőzni

Alapvetően egészséges a meztelen alvás, ha pedig így ébredünk, a másik testének látványa azonnal be fogja indítani a kívánt reakciókat. Azaz, nem kell vesződni a ruháktól való megválással, ébredés után egyszerűen átölelhetjük partnerünket és azonnal megjön a szexuális vágy is.

4. Sokkal intimebb

Az az igazság, hogy az esti szex idején a legtöbb ember már fáradt. Ezért még ha van is kedvük a szexhez, azt az igazi intim, lassú, érzéki szeretkezést meglehetősen kevés eséllyel élik át. A reggeli közös ébredés és összebújás átváltozása csillapíthatatlan vággyá ugyanakkor összehasonlíthatatlan élményt fog jelenteni.

5. Felpörget

Sokak szerint az intenzív reggeli szex simán pótol egy bögre kávét. Bár ez nyílván egyéntől függő, az biztos, hogy az adrenalin-lökettől egész nap tele leszünk energiával!

közösség

további frisss

lap tetejére