Ezek Szombathely legrosszabbul belátható kereszteződései

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2016. november 16., szerda •
Nemcsak az autóval közlekedők számára kellemetlen itt haladni.
Ezek Szombathely legrosszabbul belátható kereszteződései

A KRESZ teljesen egyértelműen rendelkezik az útkereszteződések kapcsán. Legyen szó lámpával vagy közúti jelzőtáblákkal ellátott torkolatról, esetleg jobbkéz szabályról, betartva az előírásokat balesetek ritkán fordulhatnának elő. Azonban mit tehetünk akkor, ha az utak mellett parkoló autók, lakóépületek, esetleg a dús növényzet miatt nem látjuk be a kereszteződést? Lassan araszolva gurulunk előre, és reménykedünk, hogyha közeledik valaki, a megfelelő sebességgel teszi azt.

Épp ezért igyekeztünk összegyűjtenia vasi megyeszékhelyen található legrosszabb kereszteződéseket. Persze listánkat Ön is bővítheti hozzászólás formájában kedves olvasónk.

A Wesselényi és  Széll Kálmán utcában rendszerint kisebb dugó alakul ki, a parkoló autók a kilátást akadályozzák, a tükör pedig elég koszos...

Legalább annyira bosszantó lehet kihajtani a Kötő utcából a Szövő utca irányába.

Bár a Hunyadi úton töb sávon haladhat a forgalom, a Vitáz utcából érkezőket ez a látvány fogadja.

Teljesen mindegy, hogy a nap mely szakában érkezünk a Kassák Lajos és a Faludi Ferenc utca kereszteződésébe, a parkoló autók miatt rendszerint be kell gurulni a torkolatba. A hajnali, illetve az esti órákban pedig még ennél is rosszabb a helyzet.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére