Dozmat: közös siker a faluház és a pihenőpark

szróbert • 2014. június 29., vasárnap •
Azt ünnepeljük, amiben hiszünk - idézte Szent II. János Pál pápát Hende Csaba országgyűlési képviselő Dozmaton. A június 28-i eseményen a frisss.hu megtudta, hogy a Darányi Ignác Terv részeként közel 15 millió forint jutott a helyi faluház felújítására és a teljesen új pihenőpark kialakítására.
Dozmat: közös siker a faluház és a pihenőpark

Az avatóünnepségen Horváth Ádám dozmati polgármester úgy fogalmazott, hogy már rutinos pályázók vagyunk, hiszen a sokadik EU-s projektben sikerült forrást találnunk. 
Közös eredmény a faluház felújítása és az új pihenőpark kialakítása, s úgy gondolom ezáltak a lakosaink lete válik könnyebbé. Noha sokáig elzárt, határmenti település lakosai voltunk, de mára sikerült újra visszahozni a községünket Európába - fűzte hozzá a helyi polgármester. 

Ezután személy szerint külön is megköszönte a munkálatokban résztvevők áldozatos tevékenységét, de a képviselő-testület tagjainak és persze a magyar kormánynak, valamint az EU-nak is megköszönte a támogatást. 

Hende Csaba országgyűlési képviselő beszéde elején Szent II. János Pál pápát idézve azt mondta, hogy azt ünnepeljük, amiben hiszünk. Ezt követően Hende Csaba is köszönetet mondott mindazoknak, akik közreműködtek a falu megújításában, majd hozzátette: lakosság, polgárok nélkül nem lehet politikát ,,csinálni". 

Az ünnepség végén a helyi plébános megáldotta a felújított faluházat, majd a teljesen új pihenőparkot is birtokba vették a dozmatiak. 
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére