A születésnapos Kutasi Rómeó 4 góljával továbbra is hibátlanul idehaza: AVUS - ASI DSE 10-9

Szita Róbert és Bodorkós Máté tudósítása • 2017. március 18., szombat •
Az OB I/B biztos felsőházi szereplői, a szombathelyi és az angyalföldi vízilabdázók csaptak össze a Fedett uszodában. Az AVUS a meccs után elmondhatja, hogy továbbra is hibátlanul és a Neptun veresége miatt már az 1. helyen folytathatja a szezont!
A születésnapos Kutasi Rómeó 4 góljával továbbra is hibátlanul idehaza: AVUS - ASI DSE 10-9

AVUS - ASI DSE 10-9 (4-2, 2-3, 2-2, 2-2)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett Uszoda, 150 néző

AVUS: Horváth A. – Hajmási 1, Takács K., Cvetic, Kutasi 4, Kurucz 2, Ekler 2

Csere: Juhász, Doma 1, Polcsik, Sági, Galambos Baranyai. Edző: Matajsz Márk.

Szép volt, fiúk, már az AVUS vezetei a tabellát! A jövő héten jöhet a Honvéd!

4. negyed: a kilencediket Ekler Bendegúz szerezte 5 méteresből, majd Horváth Alex hárított. Aztán megint szépítettek, tapadnak nagyon, 9-8. Parázs jelentek után kiegyenlítettek a vendégek, 9-9! Már csak 3 perc van vissza, mi támadunk és Matajsz Márk időt kér. Kurucz lőtte a tizediket, 10-9 a vége! Az olimpiai bajnok ASi edző, Kenéz György nem érti a történéseket, Matajsz Márk pedig örül. Ilyen az edzősors!

3. negyed: a nagy kedvvel játszó Kutasi úszott meg és a születésnapos újabb gólt vágott az angyalföldiek kapujába, 7-5. Megúsztak a vendégek, Horváth Alex ezúttal nem védhetett, 7-6. Megtorpantunk, ezért aztán a fiatal Kurucz Barna védhetetlen lövése nagyon kellett, 8-6. És megint...eljöttek az utolsó másodpercek és szépítettek, 8-7. 

Szünet.

2. negyed: Sokáig semmi említésre máltó, aztán a 3. percben Kutasi 5 méteresből volt eredményes, 5-2, majd gyorsan szépített Szívós Győző, 5-3. Elaludtunk, Szilágyi hatalmas gólt lőtt, már 5-4. Doma Péter gólja nagyon jókor jött, 6-4. Megint az utolsó másodpercekben kapunk gólt, Szívós követte el, 6-5. 

1. negyed: az angyalföldiek hozták el a labdát és rögtön vezetést is szereztek, Szívós a gólszerző 0-1! Egy szép akció végén Hajmási egyenlített, 1-1! Sőt, Ekler Bendegúz révén már itt az előny, 2-1!!! A harmadik találatunk egy mesteri akció végén esett, a születésnapos Kutasi Rómeó háttal a kapunak, csavarból lőtt, 3-1! Aztán percekig nem esett gól, majd Kutasi hatalmas gólt ragasztott a felső sarokba, ez már a 4. találatunk volt, 4-1. A negyed végén szépített az ASI, 4-2. 

Már zajlik a bemutatás, a mieink a Horváth A. - Cvetic, Hajmási, Ekler, Juhász, Kutasi, Kurucz összeállításban szállnak a medencébe. A vendégeknál sok a sérült, csupán 10 játékost tudtak benevezni, és hiányzik a gólkirály-jelölt, dr. Kiss. Ádám is. 

A tabella 2. helyén álló angyalföldiek a baójnokság során a legkevesebb gólt kapó, a dobogó 3. fokán álló szombathelyiekkel csapnak össze. Jó lenni visszavágni, hiszen ősszel 12-9-ra az ASI diadalmaskodott. Az AVUS elnökének várakozásairól ITT már olvashattak. 

16.25 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag vízilabda-mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére