A parlamentben tolta a Pokémon Go-t a norvég képviselőasszony

Frisss.hu - Fotó: Wikimedia Commons • 2016. augusztus 26., péntek •
Videón a Liberális Párt vezetőjének kínos szörnyecske vadászata.
A parlamentben tolta a Pokémon Go-t a norvég képviselőasszony

Úgy tűnik a Pokémon-láz már a legmagasabb köröket is megfertőzte, nemrég Trine Skei Grandét kapták rajta, ahogy a védelmi bizottság ülésén a Pokémon Go-val szórakozott.

Mindenki nyugodjon le a..., a képviselőasszony nem Ariana Grande anyukája, egyébként meg a norvég hadiipar jövőjéről folyt a diskurzus. Az incidens már csak azért is kínos, mert a meghallgatáson szó volt néhány katonai bázis bezárásáról, ami jó néhány ember munkahelyét veszélyezteti, és akiknek egy részét Grande képviselte volna a meghallgatáson, de ahelyett, hogy az ott dolgozók aggodalmainak adott volna hangot, valahol egészen máshol járt, egy virtuális valóságban, ahol a Pokémonokat biztos nem fenyegeti semmilyen munkanélküliség.

"Néhányan jobban tudunk figyelni, ha közben valami agyhalott dolgot csinálunk közben" - reagálta le az esetet Trine Skei Grande.

Hát, valószínűleg nem ez a beszólás volt a botrány enyhítésének legjobb módja, de néhány Pokémon biztos többet ér, mint pár ezer szavazó. De az is biztos, hogy nem ő volt az első, akit rajtakaptak, hogy a digitális világban kalandozik, ahelyett, hogy a munkáját végezné. Az egyik legemlékezetesebb eset Indonéziában történt, ahol a helyi pornó ellenes élharcost kapták rajta, ahogy a parlamentben épp pornót nézett.

közösség

további frisss

lap tetejére