A Falco szeretné megőrizni a hazai pályát

SzR-falcokc.com • 2017. március 31., péntek •
A sárga-feketék hibátlan hazai teljesítménye az idei bajnokságban egyedülálló.
A Falco szeretné megőrizni a hazai pályát

A férfi kosárlabdázóknál véget ért az alapszakasz. A Falco az alapszakasz utolsó, huszonhatodik fordulójában győzött Jászberényben, ezzel pedig a 4. helyen bejutott a felsőházi középszakaszba.

A sárga-feketék neve mellett hibátlan hazai teljesítmény, 13 hazai győzelem áll, még a dobogós csapatok, az Alba Fehérvár, a Körmend és a Szolnok is fejet hajtott az Aréna Savariában. Ugyanakkor nem túl veretes a vendégmérleg, hiszen Szombathelytől távol mindössze 4, legutóbb Jászberényben könyvelhetett el sikert Srecko Sekulovic vezetőedző csapata. Az összesen 17 győzelem mellett 9 idegenbeli vereséget gyűjtöttek be Váradi Benedekék. A 22 éves csapatkapitány elégedett csapata, de saját teljesítményével is.  

Nagyon örülünk, hogy hazai pályán veretlenek tudtunk maradni, eddig elégedettek lehetünk, de mostantól nagyon izgalmas 8 mérkőzés vár ránk a középszakaszban. Legfőbb vágyunk, hogy a következő hónapban 8 rangadóból minél többet megnyerjünk, hiszen ez mind a játékosoknak, mind a szurkolóknak jó érzés lesz. Hazai pályánkat továbbra is szeretnénk megőrizni és idegenben is a győzelem lesz a célunk. Szeretnénk javuló játékot mutatni és kiharcolni, hogy a rájátszást pályaelőnyből kezdjük, ezzel pedig az 1-4. hely valamelyikének megszerzése lehet a célunk – fogalmazott honlapunk kérdésére Váradi Benedek. 

Az alapszakasz befejeződése után egy héttel, szombaton már folytatódik a bajnokság, az 1-5. helyezett, az Alba Fehérvár, a Körmend, a Szolnok, a Falco és a ZTE megkezdi a felsőházi középszakaszt. Április elsején Szolnokon, majd április 6-án hazai környezetben, az alapszakasz-győztes Alba Fehérvár ellen lép pályára a Falco. 

közösség

további frisss

lap tetejére