Póker Frisss módra

FE • 2012. október 13., szombat •
Nagy feladatra vállalkozott Guitman Tamás, a szombathelyi Palace Póker Club igazgatója. A Frisss FM és a Frisss.hu stábját látta vendégül, hogy megmutassa, hogy is kell igazán jól bánni a kártyával.
Póker Frisss módra

Apró kis csapatunk útra kelt, hogy megmutassa nem csak a médiában, de a pókerarcok között is nagyra tör. A Frisss FM és a Frisss.hu stábja igazán kellemes estét töltött el a Palace Póker Clubban. Mint az már köztudott, a játéktörvény miatt legálisan pókerezni jelenleg Vas megyében csak egy helyen lehet: a két éve működő Palace Póker Clubban.

Az est házigazdája Guitman Tamás a klub igazgatója volt, aki szerkesztőségünk tagjait a póker Texas Holdem No Limit változatára tanította. Természetesen azt meg kell jegyezni: a szerkesztőség tagjai között mint kiderült, vannak nagy zsugások és született tehetségek is. Egyben viszont mindenki kiemelkedőt nyújtott, ez volt a szövegelés.

Fotósunk Cseh Gábor nem aznap látott először kártyát, Farkas Benjamin hírszerkesztőnkről pedig ne is beszéljünk. A csapatban a legprofibb játékosnak számít. Nem kevés tapasztalattal. Valljuk meg, kevés olyan dolog létezik, amihez Horváth Áron 'ne értene.' A pókerhez is van lövése a rádiós műsorvezetőnek. Hiszen blöffölni kell! Ám, mint azt elmondta, hamar elunja a játékot.

 Cseh Gábor és Horváth Áron

Ami Borsodi Zolit illeti: Született tehetség ebben a játékban. Ráadásul szerencsés is. Ezt értse mindenki úgy, hogy kevés zsetonból tud pillanatok alatt sokat csinálni. Pintér Tamás a Retro Café műsorvezetője nem mondható nagy zsugásnak. Ez már az első percekben kiderült. Ám nagyon tanulékony. A játékban megalkuvó, ám mint fogalmazott legközelebb kegyetlen lesz mindenkivel.

Borsodi Zoltán

Ami a lányokat illeti: Jagodits Zsuzsa a Friss Reggel műsorvezetője, amolyan megfigyelő. Talán jól jött az a néhány év pszichológia, amit a fősulin el kellett sajátítani. M. Horváth Nóra a szerkesztőség vezetője nem vitás nem félt kockáztatni. Egyed Betti a frisss.hu újságírója bírta a lányok közül a legjobban. Kidolgozott taktikáját nem osztotta meg velünk. Farkas Eszter hírszerkesztő pedig az érzelmeit nehezen leplező, amatőr játékosok táborát erősíti.

Ami biztos, felejthetetlen estét tudhatunk magunk mögött. Számunkra kiderült: a pókernek csapatépítő szerepe van. Farkas Benjamin hírszerkesztőnk pedig az nap este nem csak a hírekben volt király, hanem a pókerben is, ugyanis est a játszmát ő nyerte. De talán nem hazugság azt mondani, számunkra a részvétel volt fontos nem a győzelem. Visszavágó, hamarosan!

Farkas Benjamin, a győztes

 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére