Ezt NE tedd nyáron

JZS • 2012. július 07., szombat •
Itt a nyár, ami rengeteg cikis pillanattal ajándékoz meg minket évről-évre. Összegyűjtöttük az öt legtipikusabb hibát.

 

Költői kérdés: vajon a sörhas trendi?! - Forrás: www.divat-trend.info

Még mindig ugat

Pár éve Julia Roberts még beleszaladt egy díjkiosztón a cikis helyzetbe: bőszen integetett, pedig nem kellett volna. Úgy tűnik még mindig akadnak olyanok, akik a hónuk alatt tartják a házi kedvencüket. Pedig jó lenne megszabadulni a pulitól, nem csak azért, mert már nagyon kínos látvány, hanem azért is, mert így nem nagyon használ az izzadásgátló... És, ha büdös is szőrös is, akkor az már tényleg kiábrándító.

A sztárok is hibáznak - Forrás: www.bellacafe.hu

Repedt sarok

Arról már korábban beszámoltunk, hogy miért ciki a repedt sarok, és hogy mit lehet tenni ellene. Nem nagy fáradtság, de érdemes egy kis időt szánni a lábápolásra is, ha előkapjuk a nyári szandálokat. Bizony ez alól a férfiak sem kivételek!

Időtlen tévedés - Forrás: www.blog.hu

Zokni-szandi

És ha már szandál: visszatérő divat-baki a zokni-szandál kombinációja. Olyan időtlen viselet ez, mint a farmer, pedig továbbra sem trendi.

Cseke Katinka szilikonpántos melltartóban - Forrás: www.storyonline.hu

Mintha ott sem lenne, pedig ott van

Nincsenek könnyű helyzetben a dús keblű hölgyek, ha vállpánt nélküli ruhát szeretnének viselni nyáron. Cseke Katinka ennek ellenére ilyen öltözékben feszített egy főzőműsor forgatásán. Egy dolgot el kell fogadnunk: van, akinek nem elég a pánt nélküli melltartó, de a szilikonpánt sem trendi már. Célszerű ebben az esetben is adottságainknak megfelelő ruhát, és ahhoz passzoló alsóneműt választani.

Kesha a nagymama fürdőruhájában - Forrás:  www.kesha-fu.hupont.hu

Nagymama fürdőruha

Ezzel pedig megérkeztünk az előnytelen fürdőruhákhoz. Kevés modellalkatú nő van a nagyvilágban, ez tény. De mindenki meg tudja találni az alakjához leginkább passzoló úszódresszt. Az amerikai énekesnő Kesha, sajnos nem így tett, könnyen lehet, hogy nagymamájától kért kölcsön egy darabot.

Végül tisztázzuk: a „ne fürgyé' le” csak egy vicc volt! A nép nevében kérek mindenkit, hogy zuhanyozzon le, mert épp elég a kánikula, nem kellenek még a szagok is!

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére