Sztárok a rács mögött

HÁ • 2012. május 14., hétfő •
Sajnos kis hazánk büntetés-végrehajtó intézményei sem mentesek a celebektől, sőt az utóbbi években szinte divat őszinte megbánás után pár hónapot, vagy évet hűsölni a cellákban. Felsorolásunkból szándékosan marad távol és kérünk mindenkit, hogy most tekintsen el Stadler Józsi bácsi 'börtönjárásától', egyébként is, őt szeretnék a celeb-táboron kívül tudni.
Sztárok a rács mögött

(Fotó: utazas.sk)

Magyar celebek cellákban
 
A sort Zalatnay Sarolta, azaz Cini nyitja. Az eset 2004-re tekint vissza, mikor három év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Bíróság az énekesnőt 36 rendbeli csalás miatt. Cini 112 millió forintot vett fel egy cégen keresztül kisbefektetőktől magas kamatot ígérve, de a pénz nagy részét nem fizette vissza. Az énekesnőt első fokon is három évre ítélték, de az elsőfokú ítélet szerint másfél év múlva szabadulhatott volna, a másodfokú ítélet szerint azonban le kellett ülnie a három évet. Cini azóta leginkább botrányos haknijaival, valamint rabosításából fakadó tapasztalata alapján, börtönbe kényszerült celeb-társainak szánt jó tanácsaival hívja fel magára a figyelmet.
 
Jöjjön a sorban Stohl 'Buci' András, akit Cini számtalan hasznos praktikával látott el, a rács mögötti életre felkészítve a színészt. Stohl börtönlétérő a bulvár-újságok többet cikkeztek, mint Diana hercegnő tragikus kimenetelű balesetéről, így csak pár szóban elevenítenénk fel a történteket. Alkohol+Drog+Autó= 6 hónap rács mögött. Lássuk be, visszaesőként elég enyhe büntetést kapott a színész. Számtalan esetben tapasztalhattuk megbánását Bucinak, hogy a történtek után valóban van e helye a Nemzeti Színházban, az mindenki ítélje meg maga.
 
Legújabb sztárunk, ki a rács mögé kényszerül szintén a színész pályáról érkezett és ő nem más, mint a Jóban-Rosszbanból jól ismert Damu Roland. A sorozatszínészt március 20-án jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Törvényszék, valamint öt évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Súlyos testi sértésben, erőszakos közösülésben és személyi szabadság korlátozásában találtak bűnösnek. Damu ártatlannak vallja magát, s bár a többség hinne is neki, sajnos nem rendeltek el népszavazást az ügyében. 
 
(Fitó: fromoldbooks.com)
 
Világysztárok hűvösön
 
A börtön ablakába soha nem süt be a nap... De minek is tenné, ha a rácsok mögött akkora csillagok ücsörögnek, mint Carter doki a vészhelyzetből. A frisss.hu összeszedte azokat a külföldi hírességeket is, akik hűvösre kerültek.
 
Noah Wyle-t például előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség, miután egy tiltakozó tüntetésen vett részt Washingtonban. Az Associated Press beszámolója szerint a színészt száz társával együtt bilincsbe verve vitték el a rendőrök a tüntetés helyszínéről. Noah viszont nem a bűnözők népes táborát gyarapítja, ugyanis  az ADAPT szervezet tagja, amely civil engedetlenségi mozgalmakkal küzd az emberi jogokért és a fogyatékkal élőkkel való egyenlő bánásmódért. A tiltakozást ezúttal azért szervezték meg, hogy a Kongresszus ne csökkentse a Medicaid programra szánt keretet. Ugyanis, ha a politikusok mégis megszavazzák a csökkentést, több fogyatékkal élő és idős, lakóhelyétől távol lévő otthonokba kerül.
 
Az amerikai baseballsztár, Lenny Dykstra bűnlajstromában fegyveres támadás és szeméremsértés, de okirat-hamisítás és nagy tételben történő autólopás is szerepel. Ráadásul hamarosan Michael Jackson szívsebészével fog egy cellába kerülni Aki már az R&B-sztár, El DeBarge társaságában tölti mindennapjait, aki kábítószer-birtoklásért ül. A hamarosan érkező, hatalmas sportoló jelenleg azzal szórakozik, hogy az ágyon elbújik a lepedő mögé, csinál rajta egy lyukat, és azon dugdossa kifelé férfiasságát. Ha valaki odanéz, a röhögéstől visítva közli, az csak a baseballütője – állította a People magazinnak az egyik őr.
 
De nem csak férfiak kerülnek rács mögé, hiszen Naomi Campbell is hűvösre került már. Naomira néhány éve még sikeres topmodell és reményteljes, kezdő színésznőként gondoltunk. Ma már inkább csak, mint botrányhősnő hívja fel magára a figyelmet. Több alkalommal akadt már gondja heves vérmérsékletével, repítette már ki az ablakon alkalmazottja telefonját, esett neki riválisának étteremben és számtalan esetet sorolhatnánk még ide.
 
A Miami rapszódia fekete szépsége egy méregdrága bőrönd miatt csapott patáliát. A Louis Vitton termék ugyanis eltűnt a londoni reptéren. Naomi emiatt hatalmas hisztibe kezdett, az alkalmazottak miután nem tudták lecsitítani, jobbnak látták rendőrt hívni. Campbell azonban a hivatalos közeg kérlelésére sem enyhült, sőt, arcon is köpte a rendőrt, aki erre azonnal megbilincselte, és letartóztatta.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére