Haladás bravúr a Tisza-partján!

admiral • 2012. november 27., kedd •
A születésnapos Németh Krisztián parádéinak is köszönhetően a Haladás VSE szakította meg a Szeged veretlenségét! 4–3-ra verte az esélyesebb Szegedet a Haladás élvonalbeli futsal csapata!

Szegeden vizitált a szombathelyi futsal csapat. A hazaiak az idei meglepetéscsapat, hiszen a kék-fehérek a dobogóról várták a mieink elleni összecsapást. A találkozó első negyed órája óvatos játékot hozott, mindkét alakulat zártan védekezett, és ebből igyekezett kontrákat vezetni. Helyzetet sokáig nem láthattak a nézők, a játékrész második felében ugyan adódtak lehetőségek mindkét kapu előtt, ám a hálóőrök eszén nem sikerült túljárni.

A fordulást követően Jáger révén megszerezte a vezetést a Haladás, ám nem sokkal később egyenlítettek a szegediek. Bagó Gábor átlövésével ismét a mieinknél volt az előny, de a hazai időkérést követően újra egalizálta az eredményt a kék-fehér brigád.

De a szombathelyiek ezen az estén ellenállhatatlanul futballoztak! Horváth Péter átadását előbb Jáger váltotta gólra, majd Kottán belőtte a Hali negyedik találatát is. A Szeged két perccel a vége előtt lehozta kapusát, ám szépíteni csak az utolsó másodpercekben tudtak a hazaiak. Maradt a 3–4, a Haladás VSE hatalmas meglepetést okozva hozta el a három pontot a Tisza-partjáról.

- Ez igazi csapatmunka volt, a fiúk remekül játszottak. Az első perctől kezdve maximálisan koncentráltak, ez eredményezte a sikert. Bár valamennyien remekül futballoztak, külön kiemelném a hátsó alakzatunkat: Németh Krisztián, Czeglédi Balázs, Bagó Gábor, valamint a két gólt szerző Jáger Sándor átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Nagy bravúrt hajtottunk végre, és örülök, hogy vissza tudtunk vágni az első fordulóban elszenvedett hazai vereségért – értékelte a találkozót Horváth Levente, a Haladás vezetőedzője.

közösség

további frisss

lap tetejére